Βιτριόλι: Τα γυρνάει ο δικηγόρος του 40χρονου μετά τον σάλο

Βιτριόλι: Τα γυρνάει ο δικηγόρος του 40χρονου μετά τον σάλο

Μετά τις φωνές, ήρθε η πλήρης αναδίπλωση του δικηγόρου Δημήτρη Γκαβέρα.
Ο συνήγορος του 40χρονου που φέρεται ως το μήλον της έριδος στην επίθεση με βιτριόλι, είχε μιλήσει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, στις 18 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, είχε πει:

Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως. Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Γκαβέρα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση τόσο της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου, όσο και των δύο συνηγόρων της, των κκ Λύτρα και Αλεξανδρή.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Γκαβέρας -με την συνδρομή και κάποιων πρωινών εκπομπών άλλων καναλιών- προχώρησε σε διάψευση όσων είχε δηλώσει στο Χαμογέλα και Πάλι. Μάλιστα, ο δικηγόρος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την εκπομπή για «συρραφή» των δηλώσεών του.

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η οποία σέβεται την δημοσιογραφική δεοντολογία ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα