Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εκδικείται τον Μελέτη με τον πιο σκληρό τρόπο

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εκδικείται τον Μελέτη με τον πιο σκληρό τρόπο

Ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) είναι από τους χαρακτήρες των «Άγριων Μελισσών» που μέχρι στιγμής δεν έχει υποστεί την οργή του Δούκα Σεβαστού. Είναι ο επιστάτης, ο υποτακτικός, ο άνθρωπος του Δούκα για όλες τις βρώμικες δουλειές, ο άντρας που είναι πραγματικά ερωτευμένος με την κόρη του αφεντικού, την Πηνελόπη.

Όλα αυτά, μέχρι τώρα. Γιατί σύμφωνα με τα spoilers του καλά ενημερωμένου TV O’ CLOCK έρχονται δύσκολες ώρες για τον Μελέτη, ίσως και τραγικές, από την στιγμή που ο Δούκας αντιλαμβάνεται τον ερωτικό δεσμό ανάμεσα στην κόρη του και το αγόρι που μεγάλωσε στα κτήματα και τους στάβλους του.

Κατά το δημοσίευμα, όταν ο Δούκας θα δει τον Μελέτη στον στάβλο με την Πηνελόπη, αποφασίζει να τον τιμωρήσει με τον πιο σκληρό τρόπο. Λίγη ώρα μετά από αυτή την απόφαση, η Πηνελόπη και ο Κωνσταντής θα συνειδητοποιήσουν ότι ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί από το Διαφάνι, χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα ίχνος ζωής.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η πραγματικότητα δεν είναι η μόνη που θα αναστατώσει και πάλι τα δεδομένα του χωριού.

Φαίνεται ότι ο Μελέτης γνώριζε ένα εξαιρετικά σκοτεινό μυστικό για την προσωπική ζωή του νόμιμου συζύγου της γυναίκας που αγαπά, του Κλεομένη Ψαθά και από εκεί ίσως ξεκινήσει ένας νέος γύρος αποκαλύψεων για τον ρόλο του άντρα που με δόλιο τρόπο εισχώρησε στην οικογένεια των Σεβαστών.

 

peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα