Το εξώδικο του Αποστόλου στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον ΣΚΑΪ

Συνεχείς είναι οι εμπλοκές αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν στην κωμική σειρά «Room Service πλιζ» η οποία έχει προαναγγελθεί από τον ΣΚΑΪ.

«Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του "Room Service πλιζ" και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του "Κόκκινου Δωματίου".

Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της» είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό» αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι σχέση του Δημήτρη Αποστόλου και του Αλέξανδρου Ρήγα έχει χαλάσει εδώ και χρόνια

«Δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια. Και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Δεν βγήκε ποτέ η ταινία» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ