Σε αναμονή ο Βερύκιος για το αν θα είναι στο Happy Day

Άγνωστο παραμένει τι είδους συνεργασία θα έχει την καινούργια σεζόν ο Δήμος Βερύκιος με την εκπομπή Happy Day που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA αφού η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Αν και τις προηγούμενες σεζόν έβγαινε καθημερινά από το ραδιόφωνο στην ψυχαγωγική εκπομπή λέγοντας ό,τι ήθελε, βασιζόμενος και στη θέση που είχε στη διοίκηση του σταθμού για να ακολουθεί τη δική του θεματολογία, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας και διοίκησης ο Βερύκιος «κόπηκε».

Σε λίγες ημέρες λοιπόν η εκπομπή κάνει πρεμιέρα κι εκτός από την… τρύπα που έχουν στο πάνελ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα άγνωστο παραμένει και το είδος συνεργασίας με τον Βερύκιο.

Επειδή την ίδια ώρα ο Βερύκιος θα είναι ξανά στο ραδιόφωνο αλλά αυτή τη σεζόν δίπλα του είναι ο Τάκης Χατζής ο οποίος δεν θα βγαίνει στο «Happy Day», με δεδομένο ότι αμέσως μετά θα κάνει τη δική του εκπομπή στον ALPHA, πρέπει ο Βερύκιος να βγαίνει… από κάπου αλλού… κι ίσως αφού τελειώσει την εκπομπή του στο ραδιόφωνο.

Εκτός όμως ότι δεν έχει «κλειδώσει» το μέρος αλλά και η ώρα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν η παρουσία του στην εκπομπή θα είναι σε καθημερινή βάση ή… κάποιες ημέρες. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι τελικά το είδος συνεργασίας της εκπομπής με τον Βερύκιο με τα νέα δεδομένα που ισχύουν πλέον στον τηλεοπτικό σταθμό…!

Πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ