Ανατροπή με την επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση

Ο γνωστός δημοσιογράφοςσύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα επρόκειτο να αναλάβει είτε κάποια εκπομπή στην ΕΡΤ είτε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Τελικά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα πάει στην ΕΡΤ…

Στην «αγκαλιά» του Μαρινάκη ο Ευαγγελάτος

Σύμφωνα με το tinassmess.gr η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική καθώς εν όψει της νέας διοίκησης της ΕΡΤ ο Νίκος Ευαγγελάτος συζητά με το Σταμάτη Μαλέλη ώστε να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του One ΤV, του Βαγγέλη Μαρινάκη.Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tinasmess.gr ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει μιλήσει με τον Σταμάτη Μαλέλη ώστε να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του ONE TV του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν και οι δυο άντρες δεν έχουν συναντηθεί από κοντά κι αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα ο πρώτος λείπει σε διακοπές με την οικογένειά του φαίνεται ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες και οι δυο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία έστω και προφορική, ώστε ο δφημοσιογράφος να αναλάβει τη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κάτι που έκανε και παλαιότερα στο OPEN παρουσιάζοντας το Live News.

Ποιον παίρνει μαζί του;

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η συζήτηση που είχε με τον Σταμάτη Μαλέλη δεν αφορούσε μόνο τον ίδιο αφήνοντας αιχμές για το ποιούς από το κοντικό του περιβάλλον μπορεί να πάρει μαζί του.

One: Το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα σεζόν

Σε άλλα τηλεοπτικά νέα , συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channel, ώστε ο σταθμός να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Το «βάρος» στην ενημέρωση

Από τη στιγμή που το One θα εκπέμπει πανελλαδικά ανεβαίνουν αυτόματα και οι απαιτήσεις για το κανάλι. Ως εκ τούτου, μεγαλώνουν και τα έξοδα, ώστε να καταστεί δυνατό για τον σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα κανάλια.

Σύμφωνα με τη «Real Life», το μπάτζετ του One δεν θα «ανέβει» δραματικά, καθώς στο κανάλι έχουν αποφασίσει να μην επενδύσουν, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, σε σειρές ή ριάλιτι, που είναι και τα πιο κοστοβόρα προγράμματα.

Ο κομβικός ρόλος που έχει ο Σταμάτης Μαλέλης οδηγεί αναπόφευκτα στο γεγονός ότι το βάρος θα πέσει στη ενημερωτικό και ειδησιογραφικό κομμάτι.

Το μικρό κομμάτι ψυχαγωγίας που θα έχει στο πρόγραμμά του το One θα καλυφθεί από κάποιες πρωινές εκπομπές και ίσως ένα τηλεπαιχνίδι.

Επίσης, η πρεμιέρα του One στους τηλεοπτικούς δέκτες θα καθυστερήσει και μεταφέρεται στον Οκτώβρη, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του σταθμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ