Alpha: Έτσι θα χτυπήσει το MasterChef το κανάλι της Κάντζας

Alpha: Έτσι θα χτυπήσει το MasterChef το κανάλι της Κάντζας

Το πώς θα καταφέρει να ανταγωνιστεί το MasterChef του Star φαίνεται ότι σκέφτεται τον τελευταίο καιρό το κανάλι του Alpha και όπως όλα δείχνουν μάλλον βρήκε τον τρόπο.

Ο Alpha «ρίχνει» Top Chef για να ανταγωνιστεί το MasterChef

Το φετινό «Bake off» δεν πέτυχε όσο θα ήθελαν οι ιθύνοντες, επομένως μπήκαν αμέσως στη διαδικασία να σκεφτούν κάτι άλλο. Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το nassosblog.gr, έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων το «Top Chef»! Και μάλιστα, για το δεύτερο μισό της σεζόν, όταν θα βγει στον αέρα και το ριάλιτι του Star.

Το MasterChef, σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός μοιάζει δύσκολος, ωστόσο τα δύο προγράμματα έχουν αρκετά κοινά σημεία και μπορεί το καινούργιο να εγείρει περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Βέβαια, δεν πρόκειται και για κάτι τελείως καινούργιο, μιας και το εν λόγω ριάλιτι είχε προβληθεί ξανά στη χώρα μας το 2011, από τον ANT1. Τότε, όμως, δεν είχε πάει καθόλου καλά. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι παίκτης του παιχνιδιού ήταν τότε ο Πάνος Ιωαννίδης, νυν κριτής του MasterChef. 

Ο ρόλος του Άκη Πετρετζίκη

Σύμφωνα και πάλι με το nassoblog.gr, οι ιθύνοντες του Alpha σκέφτονται πολύ σοβαρά, πρωταγωνιστής στο νέο αυτό εγχείρημα να είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Έχει το know how και από μαγειρική και από ριάλιτι, άλλωστε. 

Φυσικά, όταν μιλάμε για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και δη ριάλιτι, δεν εξαρτώνται όλα από μόνο ένα πρόσωπο. Επομένως, μεγάλη σημασία θα έχει να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα πλαισιώσουν τον Άκη Πετρετζίκη. Αν τελικά βγει το εν λόγω πρόγραμμα στον αέρα και αν είναι ο Άκης στο τιμόνι.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι στον Alpha, δεν έχουν καταλήξει ακόμα και στο κανάλι επικρατεί προβληματισμός. Ούτε το απορρίπτουν, ούτε είναι και απολύτως ενθουσιασμένοι. Από τη μία σκέφτονται ότι το MasterChef έχει «χτίσει» το κοινό του και ό,τι μπει απέναντί του θα είναι απλώς… καμένο χαρτί. Από την άλλη, βέβαια, το Top Chef, έχει έντονο το στοιχείο του ριάλιτι, ίσως δεν του δόθηκε η απαραίτητη προσοχή όταν είχα ξαναβγεί στον αέρα και ήρθε πλέον η ώρα να δικαιωθεί και αυτό σαν παιχνίδι.

 

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα