Ποιοι θα πάρουν τη θέση του Νίκου Μουτσινά στο OPEN;

Έντονη φαίνεται ότι θα είναι η κόντρα του Νίκου Μουτσινά με το OPEN μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το σταθμό της Παιανίας έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Κι ενώ όπως φαίνεται οι δύο πλευρές προσπαθούν να δουν τι θα γίνει με την ποινική ρήτρα των 200.000 ευρώ που ορίζεται στο συμβόλαιο ο σταθμός είναι κάθετος σε ό,τι αφορά τη χρήση του τίτλου της εκπομπής «Για την παρέα» αφού τον έχει κατοχυρώσει. Έτσι ο Μουτσινάς θα πρέπει να αναζητήσει άλλον τίτλο για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ενώ μάλιστα κάποιοι στο σταθμό της Παιανίας υποστηρίζουν πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο τίτλο στην καινούργια εκπομπή που θα κάνουν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού θέλει την καινούργια σεζόν να τοποθετήσει στην καθημερινή απογευματινή ζώνη την Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Το «δέσιμο» στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» που παρουσιάζουν στάθηκε αφορμή να σκεφτούν στο σταθμό να τους χρησιμοποιήσουν και την καινούργια σεζόν. Έτσι όπως φαίνεται αμέσως μετά το τέλος της καλοκαιρινής εκπομπής τους οι δύο παρουσιαστές θα ξεκινήσουν την καινούργια εκπομπή για την οποία λοιπόν κάποιοι στο σταθμό υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να έχει τον τίτλο «Για την παρέα». Ωστόσο οι πιο… ψύχραιμοι απορρίπτουν αυτό το σενάριο και έτσι αναζητείται καινούργιος τίτλος αλλά και ιδέες για να μπορέσει η εκπομπή να κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα