Ο Χατζηνικολάου απαντά στην Ελληνοφρένεια: Δε διεκόπη η συνεργασία να λέτε την αλήθεια

Ο Χατζηνικολάου απαντά στην Ελληνοφρένεια: Δε διεκόπη η συνεργασία να λέτε την αλήθεια

Χωρίς ραδιοφωνική στέγη μένουν οι Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης μέχρι στιγμής, μιας και η Ελληνοφρένεια δε θα συνεχιστεί στον ίδιο σταθμό. Οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν την Παρασκευή τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Real Fm καθώς φαίνεται πως οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στη δημοσίευσή που έκαναν στα social media.

«Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και ηχολήπτες για την καλή…συνεργασία που είχαμε. ‪Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση και στήριξη. Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή…αντάμωση!», ήταν το μήνυμα της εκπομπής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέδρασε στην ανακοίνωση: «Δεν διεκόπη η συνεργασία. Να λέτε την αλήθεια. Το συμβόλαιο σας έληξε. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμμία «έκπτωση». Και οικονομικά και δεν ήταν καθόλου εύκολο-και σε ότι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε».

 

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Media

Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: