Τα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων σίριαλ: Ποια ολοκληρώνονται και ποια θα συνεχιστούν

Τα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων σίριαλ: Ποια ολοκληρώνονται και ποια θα συνεχιστούν

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έχει ξεκινήσει και το βλέμμα στρέφεται, μεταξύ άλλων, και στο φινάλε των αγαπημένων σειρών.

Η μυθοπλασία αποδείχθηκε μία από τις μεγάλες νικήτριες της χρονιάς, καταφέρνοντας να καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατών στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ετσι, το κοινό αδημονεί για τα τελευταία επεισόδια των σίριαλ και τις ημερομηνίες που θα προβληθούν.

Ο προγραμματισμός του Alpha θέλει το άκρως επιτυχημένο «Τατουάζ» να ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Με το τελευταίο επεισόδιο να έχει γυριστεί, το μόνο που έχει γίνει επισήμως γνωστό είναι ότι τα ερωτευμένα ζευγάρια θα έχουν happy end, ενώ η αδίστακτη Μαργκώ και ο serial killer Ορφέας θα δουν το σκληρό πρόσωπο της πραγματικής ζωής. Λίγα 24ωρα πριν, οι κωμικές σειρές «Το Σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επίσης, θα αποχαιρετούν το κοινό. Το πρώτο θα ολοκληρώσει οριστικά την πορεία του την Τρίτη 25 Ιουνίου, χωρίς να παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου, έπειτα από 5 χρόνια. Το δεύτερο θα πει καλοκαιρινό αντίο την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Την ίδια ακριβώς μέρα, αυλαία θα ρίξει και η καθημερινή σειρά «Ελα στη θέση μου», που επίσης θα συνεχιστεί και του χρόνου λόγω της υψηλής τηλεθέασης και της μεγάλης απήχησης που είχε στο κοινό.

Ο ANT1 είναι, επίσης, ένα κανάλι που πόνταρε και κέρδισε με τη μυθοπλασία. Οι κύκλοι των σειρών του θα ολοκληρωθούν διαδοχικά την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, ενώ οι περισσότερες από αυτές θα συνεχιστούν και του χρόνου. Η μοναδική που θα αποχαιρετήσει οριστικά τους τηλεθεατές είναι η «Επιστροφή», καθώς παρά τη μεγάλη επιτυχία ήταν προγραμματισμένος ο αριθμός επεισοδίων. Το καθημερινό σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα», που θα βγει ξανά τον Οκτώβριο, θα τελειώσει στις 28 Ιουνίου, όπως και τα «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», που θα ολοκληρωθούν Τρίτη 25 και Πέμπτη 27 Ιουνίου, αντίστοιχα.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα