Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο Τρίτη 11 Ιουνίου

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Γυναίκα χωρίς όνομα, η Λίλιαν καταλαβαίνει πως για κάποιο λόγο η Κάτια θέλει να βοηθήσει τη Μαρίνα και όχι την ίδια. Αποφασίζει, λοιπόν, να δράσει μόνη της. Ο Δημήτρης δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει το γιο του από τη Σοφία και προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Γιώργο για να φύγει οριστικά από την ζωή τους. Η Μαρίνα βλέποντας πως η Μελίτη δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά η μαμά της, προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να ξεχάσουν προς το παρόν ότι θα κάνουν δικά τους παιδιά.

Ο Μιχάλης αναγκάζεται να υποχωρήσει προς το παρόν, ενώ λέει στη Μαρίνα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Φώτη. Στο μεταξύ Μαρίνα και Μάρθα δεν μπορούν να καταλάβουν την αλλαγή στη στάση της Κάτιας. Η Μάρθα αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως η Κάτια ξέρει για την σχέση της με τη Μαρίνα

Ο Άρης προσπαθεί να φέρει την Έλλη κοντά στην Μελίτη κανονίζοντας να της κάνει εκείνη μάθημα ιππασίας. Η Μελίτη παίρνει κρυφά τηλέφωνο την Κάτια, αλλά η Λίλιαν την ακούει… Η Μάρθα συναντιέται με την διευθύντρια του ιδρύματος για να τη ρωτήσει αν η Κάτια ξέρει πως η Μαρίνα είναι κόρη της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα