Master Chef : Το "Εν Κουλί" και ο "Κρατς" απέκτησαν δικά τους παγωτά

Master Chef : Το "Εν Κουλί" και ο "Κρατς" απέκτησαν δικά τους παγωτά

Πριν από μερικά επεισόδια, οι φανατικοί λάτρεις του Μaster Chef είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο επικές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια! Φυσικά αναφερόμαστε στην απίστευτη γκρίνια του Χαράλαμπου προς τον Παντελή, με τον οποίο ήταν μαγειρικό ζευγάρι στο τεστ δημιουργικότητας.

Ανάμεσα στα τόσα που έλεγε, ο Κύπριος υποψήφιος Masterchef φώναζε στο συμπαίκτη του: «Κουλί τούτο; Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Ενκουλί;». Το βίντεο έγινε φυσικά viral και η φράση εν κουλί συνεχίζει να χρησιμοποιείται ως αστείο.

O αδερφός του Παντελή, που είναι ζαχαροπλάστης στην Κάλυμνο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παγωτό Εν Κουλί! Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος εντόπισε το εν λόγω παγωτό και ανάρτησε σχετική φωτογραφία στο twitter.

Το ζαχαροπλαστείο Βούρρος στην Κάλυμπνο δεν σταμάτησε όμως εκεί και ύστερα από την τεράστια δημοσιότητα που κέρδισε με το παγωτό Εν Κουλί, δημιούργησε και παγωτό Κρατς, προς τιμήν του φαβορί, Χρήστου. Tο Κρατς έχει γεύση μαστίχας Χίου με variegato καραμέλας γάλακτος και τραγανό μπακλαβά… για το απαραίτητο «κρατς!».

 

 

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα