Τα συμπληρώματα διατροφής στην μάχη του αδυνατίσματος

Τα συμπληρώματα διατροφής στην μάχη του αδυνατίσματος

Η διατήρηση ενός σωστού και υγιεινού βάρους σώματος μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, ειδικά όσο μεγαλώνουμε . Εάν έχετε υποτονικό μεταβολισμό, παλεύετε με την επιθυμία για φαγητό ή έχετε επίμονο λίπος που απλά δεν φεύγει, υπάρχει μια ποικιλία συμπληρωμάτων απώλειας βάρους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε το επίμονο σωματικό λίπος, να ενισχύσετε το μεταβολισμό, να μειώσετε τις λιγούρες για φαγητό και να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας. Το καλύτερο από όλα, αυτά τα συμπληρώματα διατροφής περιέχουν 100% φυσικά συστατικά και είναι εγγυημένα ότι θα λειτουργήσουν.

Ωστόσο, με δεκάδες διαφορετικά συμπληρώματα στην αγορά για να διαλέξετε, η επιλογή των καλύτερων συμπληρωμάτων μπορεί να μοιάζει με ένα πολύ δύσκολο έργο.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα προϊόν απώλειας βάρους που πραγματικά λειτουργεί, έχουμε εξετάσει πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους στην αγορά για το 2022. Αξιολογήσαμε κάθε συμπλήρωμα διατροφής σε μια ποικιλία παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των συστατικών, της δοσολογίας, της αποτελεσματικότητας, των κριτικών και της τιμής.

Αν είστε έτοιμοι να χάσετε βάρος και να ξαναβρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση, αυτά είναι τα 2 από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής για το 2022.

1. PhenQ: Το χάπι με τις καλύτερες κριτικές χρηστών
Το PhenQ μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος σας σύμμαχος στην προσπάθεια να χάσετε κιλά. Το PhenQ υιοθετεί μια πολύπλευρη προσέγγιση στην απώλεια βάρους, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους απώλειας βάρους σας πιο γρήγορα από άλλα προϊόντα. Αυτό το φυτικό χάπια αδυνατίσματος το έχουν χρησιμοποιήσει περισσότεροι από 190.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο και οι κριτικές ήταν μόνο θετικές.

Με την λήψη του PhenQ θα έχετε τα παρακάτω οφέλη:

 • Αυξημένη καύση λίπους
 • Υψηλότερα επίπεδα ενέργειας
 • Αναστολή παραγωγής λίπους
 • Μειωμένη όρεξη
 • Βελτιωμένη διάθεση

Το πιο ισχυρό συστατικό του PhenQ είναι το α-Lacys Reset, ένα σύμπλεγμα που περιέχει κυστεΐνη, μαγνήσιο και α-λιποϊκό οξύ. Αυτό το σύμπλεγμα μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το επίμονο σωματικό λίπος διεγείροντας τη θερμογένεση, η οποία είναι η διαδικασία παραγωγής θερμότητας του σώματός σας. Η εκκίνηση της θερμογένεσης βοηθά το σώμα σας να καίει θερμίδες ταχύτερα, επιτρέποντάς σας να αρχίσετε να καίτε και τις αποθήκες λίπους.

Το σύμπλεγμα α-Lacys Reset μειώνει επίσης την κόπωση και σας βοηθά να ανακάμψετε από την άσκηση γρηγορότερα. Η τακτική άσκηση είναι μια κρίσιμη πτυχή της απώλειας βάρους. Η λήψη ενός συμπληρώματος που περιέχει α-Lacys Reset μπορεί να σας δώσει την αντοχή και την ενέργεια που χρειάζεστε για να ασκηθείτε με περισσότερη δύναμη και πιο σκληρά εφόσον το επιθυμείτε.

Μαζί με το α-Lacys Reset, το PhenQ περιέχει πολλά άλλα αποτελεσματικά συστατικά που στοχεύουν στην απώλεια βάρους με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, η προσθήκη του πικολινικού χρωμίου στο συμπλήρωμα μπορεί να μειώσει τους πόθους πείνας και να εξαλείψει τα αισθήματα πείνας, βοηθώντας σας να ελέγξετε την πρόσληψη τροφής.

Επιπλέον, το PhenQ περιέχει καφεΐνη για να αυξήσει την συγκεντρωσή σας, την εγρήγορσή σας και να μειώσει την κόπωση. Η καφεΐνη δρα επίσης ως κατασταλτικό της όρεξης, βοηθώντας σας να ελέγξετε την όρεξή σας και να τηρήσετε μια αυστηρή δίαιτα.

Η σύσταση της φόρμουλας του PhenQ περιέχει τα ακόλουθα συστατικά:

 • α-Lacys Reset
 • Καφεΐνη
 • Capsimax σκόνη
 • Πικολινικό χρώμιο
 • Φουμαρική L-καρνιτίνη
 • Nopal

Οι δημιουργοί του PhenQ συνιστούν τη λήψη αυτού του συμπληρώματος για τουλάχιστον δύο μήνες για να μπορέσετε να δείτε καλύτερα αποτελέσματα.

Η εταιρεία που παράγει το PhenQ προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε σίγουροι για την αγορά σας. Μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε μη ανοιγμένα μπουκάλια εντός 67 ημερών από την αρχική σας αγορά (η οποία περιλαμβάνει επτά ημέρες χρόνου αποστολής) για να λάβετε πλήρη επιστροφή της τιμής αγοράς σας.

Συνολικά, συνιστούμε το PhenQ για όσους επιθυμούν να χάσουν πολλά κιλά ή περισσότερα, καθώς αυτό το προϊόν μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε σημαντική απώλεια βάρους μέσω της αποτελεσματικής φόρμουλας του.

Διαβάστε περισσότερα για το PhenQ

2 Reduslim: Φυτικό χάπι που ενισχύει την καύση του λίπους και ξεμπλοκάρει τον μεταβολισμό
Το reduslim είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους για γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό τους με φυσικό τρόπο.

Μεταβολισμός του σώματός ονομάζουμε την διαδικασία μετατροπής των τροφών σε ενέργεια. Ο αριθμός των θερμίδων που χρησιμοποιεί το σώμα σας για ενέργεια είναι ο "βασικός μεταβολικός ρυθμός" σας. Όσο υψηλότερος είναι ο ΒΜΡ σας, τόσο πιο εύκολο είναι να χάσετε βάρος καίγοντας θερμίδες.

Το να έχετε αργό μεταβολισμό μπορεί να κάνει το ταξίδι απώλειας βάρους σας να μοιάζει αργό και αναποτελεσματικό. Εάν παλεύετε με έναν αργό μεταβολισμό, μπορεί να επωφεληθείτε από ένα χάπι ενίσχυσης του μεταβολισμού, όπως το Reduslim.

Το Reduslim είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 100% φυσικά συστατικά. Τα οφέλη του οργανισμού, από την λήψη αυτών των χαπιών είναι:

 • Γρηγορότερος μεταβολισμός
 • Μειωμένη όρεξη
 • Αυξημένη καύση λίπους

Το Reduslim χρησιμοποιεί μια απλή φόρμουλα ισχυρών, αποτελεσματικών συστατικών για να παράγει αυτά τα οφέλη.
Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του τύπου είναι η γλυκομαννάνη, την οποία μπορεί να έχετε δει σε ορισμένα από τα άλλα συμπληρώματα στη λίστα μας. Η γλυκομαννάνη είναι μια διαιτητική ίνα που μπορεί να ελέγξει την όρεξη βοηθώντας σας να αισθάνεστε πλήρεις περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, η λήψη του Reduslim πριν από το πρώτο γεύμα σας κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την πρόσληψη θερμίδων.

Το Reduslim περιέχει επίσης καφεΐνη, ένα άλλο δημοφιλές συστατικό στα συμπληρώματα καύσης λίπους. Η καφεΐνη εκκινεί τη θερμογένεση για να προωθήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους του σώματός σας. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον μεταβολικό ρυθμό κάποιου κατά τη διάρκεια των τριών ωρών μετά την κατάποσή της.

Επιπλέον, η καφεΐνη αυξάνει τη λιπόλυση, η οποία είναι η διαδικασία διάσπασης του λίπους. Φυσικά, η καφεΐνη σας αφήνει επίσης να αισθάνεστε ενεργοποιημένοι και σε εγρήγορση και μπορεί ακόμη και να ελέγξει την όρεξή σας.

Το Reduslim περιλαμβάνει δύο επιπλέον συστατικά που περιέχουν μικρές ποσότητες καφεΐνης: πράσινο καφέ και πράσινο τσάι. Και τα δύο αυτά συστατικά διεγείρουν επίσης τη θερμογένεση, ενώ το πράσινο τσάι μπορεί επίσης να μειώσει τον αριθμό των υδατανθράκων που αποθηκεύει το σώμα σας.

Η πλήρης φόρμουλα του Reduslim περιέχει αυτά τα 6 ισχυρά συστατικά:

 • Hoodia Gordonii
 • Coleus forskolii
 • Irvingia Gabonese
 • Ρίζα Yacon
 • Γλυκομαννάνη
 • Καφείνη

Το εργοστάσιο που παράγει τα χάπια Reduslim βρίσκεται στις ΗΠΑ και έχει λάβει έγκριση παραγωγής και διάθεσης από τον FDΑ. Άδεια για την διάθεση του προϊόντος έχει πάρει τόσο από την Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή όσο και από τον ΕΟΦ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η εταιρεία το Reduslim είναι τόσο σίγουρο για τη αποτελεσματικότητα της φόρμουλα που έχει φτιάξει, που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών, μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο. Μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 100 ημερών από την αγορά σας, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι για οποιονδήποτε λόγο.

Διαβάστε περισσότερα για το Reduslim

Φυτικά συστατικά
Τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος χρησιμοποιούν μόνο φυτικά συστατικά, γιαυτό να διαβάζετε σχολαστικά τις ετικέτες στα κουτιά

Επειδή δεν χρειάζεστε συνταγή για να αγοράσετε φυτικά χάπια αδυνατίσματος, θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι ότι τα συστατικά που καταναλώνετε είναι ασφαλή για την υγεία σας. Η αναζήτηση συμπληρωμάτων που περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για την ασφάλεια του προϊόντος που επιλέγετε.

Συνιστούμε να αποφεύγετε τα συμπληρώματα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν συνθετικά συστατικά στις φόρμουλες τους.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Η αγορά ενός νέου συμπληρώματος είναι μερικές φορές μια επικίνδυνη διαδικασία. Μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι εάν το προϊόν θα είναι αποτελεσματικό για εσάς ή αν ταιριάζει καλά στις ανάγκες σας, με αποτέλεσμα να είστε επιφυλακτικοί σχετικά με την αγορά του.

Ωστόσο, τα φυτικά χάπια απώλειας αδυνατίσματος προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αισθάνονται σίγουροι όταν αγοράζουν τα προϊόντα τους. Αυτές οι εγγυήσεις σάς επιτρέπουν να επιστρέψετε τυχόν αχρησιμοποίητες κάψουλες εντός μιας καθορισμένης περιόδου και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για λίγες μόνο εβδομάδες ή ένα μήνα ή περισσότερο για να προσδιορίσετε εάν αρχίζουν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα περισσότερα χάπια απώλειας βάρους στη λίστα μας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων τουλάχιστον 60 ημερών, ενώ ορισμένα σας δίνουν ακόμη και 100 ημέρες για να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Πότε πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο συνταγογραφούμενων φαρμάκων απώλειας βάρους;
Τα συνταγογραφούμενα χάπια απώλειας βάρους είναι συχνά πιο ακριβά και περιέχουν πιο ισχυρά συστατικά από τα φυτικά χάπια αδυνατίσματος. Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει συνταγογραφούμενα χάπια απώλειας βάρους εάν δυσκολεύεστε πολύ να χάσετε το επιθυμητό βάρος, εάν ο ΔΜΣ σας είναι πάνω από 30 ή εάν έχετε διαγνωστεί με ιατρική πάθηση που σχετίζεται με το βάρος.

Εάν δεν πληρείτε καμία από τις παραπάνω απαιτήσεις, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε φυτικά χάπια αδυνατίσματος πριν καταφύγετε σε συνταγογραφούμενα φάρμακα απώλειας βάρους. Η φαρμακευτική αγωγή απώλειας βάρους συχνά συνοδεύεται από δυσάρεστες παρενέργειες.

Μπορούν τα χάπια αδυνατίσματος να βοηθήσουν τους ανθρώπους να χάσουν βάρος χωρίς δίαιτα και άσκηση;

Τα φυτικά χάπια αδυνατίσματος δεν είναι μαγικά χάπια που προκαλούν στιγμιαία απώλεια βάρους χωρίς καμία προσπάθεια εκ μέρους σας. Αντίθετα, αυτά τα συμπληρώματα διατροφής λειτουργούν καλύτερα όταν τα συνδυάζετε με υγιεινή διατροφή και συχνή άσκηση. Στην καλύτερη περίπτωση, τα φυσικά χάπια αδυνατίσματος προκαλούν μέτρια απώλεια βάρους σε συνδυασμό με άλλες αποδεδειγμένες προσπάθειες απώλειας βάρους.

Συμπέρασμα
Οι ειδικοί συνιστούν ότι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε τον δείκτη μάζας σώματος είναι να τρώτε υγιεινά, να περιορίζετε τις θερμίδες και να ασκήστε τακτικά. Ωστόσο, η απώλεια του υπερβολικού σωματικού βάρους από μόνη της μπορεί να είναι δύσκολη και να σας κάνει να απογοητευτείτε. Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας αυτές τις υγιεινές μεθόδους απώλειας βάρους στρέφονται σε ένα φυτικό συμπλήρωμα για να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους και να αρχίσουν να χάνουν κιλά πιο γρήγορα.

Τα φυτικά χάπια απώλειας βάρους μπορούν να παράγουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Μερικά στοχεύουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού, άλλα στο να καταστείλουν την όρεξή σας, ενώ άλλα προσπαθούν να συνδυάσουν πολλά οφέλη σε ένα χάπι. Για πολλούς χρήστες, αυτά τα προϊόντα προκαλούν αποτελέσματα απώλειας βάρους που αλλάζουν τη ζωή χωρίς να προκαλούν ανεπιθύμητες παρενέργειες ή αντιδράσεις.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας ή της αποτυχίας αυτών των συμπληρωμάτων εξαρτάται από τον συνδυασμό των συστατικών και τον τρόπο με τον οποίο τα παίρνει ο κάθε χρήστης, μαζί με τις άλλες προσπάθειές του να τρώει υγιεινά τρόφιμα και να ακολουθεί έναν ενεργητικό τρόπο ζωής.

Συνιστούμε αρχικά να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και να συζητήσετε ποια από τα συμπληρώματα της παραπάνω λίστας μπορεί να είναι τα καλύτερα για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας για απώλεια βάρους. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα καθώς αρχίζετε να ακολουθείτε μια πιο στρατηγική προσέγγιση για την απώλεια βάρους και αρχίζετε να επιτυγχάνετε τους στόχους σας για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα