Euroleague: Απόψε μονομαχούν Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Euroleague: Απόψε μονομαχούν Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Επιστρέφει η αγωνιστική δράση της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην Μαδρίτη όπου θα μονομαχήσει απόψε με την Ρεάλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι με την καλύτερη ομάδα στην λίγκα, καθώς οι Ισπανοί έχουν ρεκόρ 22-4, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία τους αναμέτρηση είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από την Αρμάνι Μιλάνο με 81-76.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός, με ρεκόρ 16-10, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (ισοβαθμώντας με Μονακό και Μπολόνια) και στην τελευταία του Ευρωπαϊκή αναμέτρηση είχε επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε με 74-63.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 και το κανάλι που θα τον μεταδώσει ζωντανά είναι το Novasports Prime.

«Δεν είναι "must win" παιχνίδι για εμάς»
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε πριν την αποψινή αναμέτρηση τονίζοντας ότι δεν είναι ένα παιχνίδι που αποτελεί... προτεραιότητα για τους παίκτες του, καθώς έχουν απέναντί τους μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Για εμένα, ο αγώνας με τη Ρεάλ δεν είναι ο πιο δύσκολος. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε αυτό το γήπεδο όμως δεν είναι must win παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, κάτι που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα κόντρα στη Ρεάλ. Στη συνέχεια όμως βρήκαν εύκολα καλάθια και νίκησαν. Δεν θα είναι εύκολο όμως αν παλέψουμε για τον μεγάλο στόχο, θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και με αυτοπεποίθηση σε αυτό το γήπεδο. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα