Σέρρες: Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Super League

Σέρρες: Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Super League

Ύστερα από 13 χρόνια, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε και μαθηματικά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μετά το 0-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1.

Ο Πανσερραϊκός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του βορείου ομίλου της Super League 2 και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να τερματίσει στην πρώτη θέση και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Super League 1 για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Η μαθηματική άνοδος της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη σφραγίστηκε με τη λευκή ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τα «λιοντάρια» των Σερρών επιστρέφουν στα μεγάλα σαλόνια με όνειρα και φιλοδοξίες, θέλοντας να παραμείνουν στη Super League για πολλά χρόνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Λαγός, Μπάλλας (73′ Βερνάρδος), Κοζορώνης, Αθανασιάδης, Ελιβέλτο, Γιάκος.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος, Κανίς (46′ Μούργος), Στίνα, Μπαΐροβιτς (65′ Θυμιάνης), Κατσαντώνης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα