Βράζει ο Παναθηναϊκός – Χάθηκε κάθε έλεγχος

Βράζει ο Παναθηναϊκός – Χάθηκε κάθε έλεγχος

Τα 29 κρούσματα έφτασε ο Παναθηναϊκός σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.
 
Οριστική αναβολή για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ αποφάσισε η Super League μετά το σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» τονίζουν πως είναι η μόνη ομάδα που κάνει κάθε μέρα τεστ. Ανήμερα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπήρχαν οι πρώτες ενδείξεις πιθανών κρουσμάτων μολονότι τα τεστ ήταν αρνητικά.

Την Πέμπτη (4/5) δόθηκε ρεπό από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του και την Παρασκευή (5/5) στον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψαν 24 κρούσματα. Τα 14 εξ αυτών αφορούσαν παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του σταφ.  Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν είτε ήπια συμπτώματα ή ήταν εντελώς ασυμπτωματικοί.

Το Σάββατο (6/5) ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως έχει άλλα πέντε κρούσματα. Τα τρία εξ αυτών είναι σε παίκτες και τα άλλα δύο άτομα του επιτελείου. Ο αριθμός πια φτάνει τους 29, σύμφωνα με όσα λένε από το «τριφύλλι», και οι 17 είναι ποδοσφαιριστές.

Πάνω από το μισό ρόστερ έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Χάθηκε κάθε έλεγχος. Ακόμη και στο μεγάλο ξέσπασμα του κορονοϊού σπάνια έβλεπε κανείς τόσα κρούσματα σε μία ομάδα!

Φυσικά αυτός ο αστάθμητος παράγοντας βάζει νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Από τη μία η αγωνιστική αναβλήθηκε και σε πρώτη φάση ουδείς γνωρίζει πότε θα διεξαχθεί. Η κάθε πλευρά έχει τις δικές της επιθυμίες με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες για τον επανορισμό της.

Από την άλλη ουδείς γνωρίζει πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απ’ όλο αυτό και φυσικά εάν είναι η μοναδική που θα περάσει τέτοια δοκιμασία ή θα ακολουθήσει ντόμινο.

sportime.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα