Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αϊτόρ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αϊτόρ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Ο Αϊτόρ βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπο του προκειμένου να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό έως το 2026 (2+1) με αποδοχές άνω των 800.000 ευρώ. 

Στην τελική του ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της ανανέωσης του Αϊτόρ με τον Παναθηναϊκό έως το 2026 (2+1) με αποδοχές άνω των 800.000 ευρώ. καθώς ο Ισπανός εξτρέμ μαζί με τον εκπρόσωπο του βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα.

Τις επόμενες ώρες ο Αϊτόρ αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, να δει το συμβόλαιο του, να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και εν συνεχεία να πέσουν και οι υπογραφές και να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Το νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ θα περιλαμβάνει μία πολύ γενναία αύξηση, καθώς απ’ τις 450.000 ευρώ (που είναι προγραμματισμένο να πάρει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντας συμβολαίου του), οι αποδοχές του θα αγγίξουν τις 800.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Χώρια από κάποια συγκεκριμένα μπόνους στόχων (προσωπικών, αλλά κι ομαδικών) και συμμετοχών.

Από εκεί και πέρα, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά επέκταση για 2+1 χρόνια. Ήτοι κλειστό συμβόλαιο έως το 2025 και προοπτική επέκτασης για άλλον ένα χρόνο (Ιούνιος 2026). Αυτή η ενεργοποίηση του "συν ένα", δεν θα έρθει μέσω κάποιου όρου (π.χ. αριθμού συμμετοχών), αλλά είναι αποκλειστικά ζήτημα του κλαμπ.

Κοινώς είναι θέμα του Παναθηναϊκού -και μόνο- το πότε θα θελήσει να πατήσει το... enter στην επέκταση ενός ακόμη χρόνου της συνεργασίας του με τον Αϊτόρ έως το 2026.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα