Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε βίντεο με την εκπληκτική παρουσία των οπαδών του στο Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε βίντεο με την εκπληκτική παρουσία των οπαδών του στο Βόλο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό στην νικηφόρα αναμέτρηση με 5-1 επί του Βολού, με την ΠΑΕ να δημοσιεύει ένα βίντεο με την δυναμική παρουσία των οπαδών του.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού επί του Βόλου ήταν γιορτή για του πράσινους τόσο εντός αγωνιστικού χώρου μετά το 5-1, όσο και στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού με 15.000 οπαδούς να μην σταματούν να τραγουδούν δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

  
Ο Παναθηναϊκός, με την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του στο Πανθεσσαλικό στάδιο, νίκησε τον Βόλο με 5-1, συνεχίζοντας αήττητος στο πρωτάθλημα. Από τις σημερινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Λαμία με τον Μαρσέλο να επιστρέφει στην αποστολή.
Σχεδόν 16.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν χτες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και γέμισαν τις εξέδρες. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τους απογοήτευσαν και ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 τον Βόλο, πετυχαίνοντας τη δέκατη συνεχόμενη νίκη του.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ένα λεπτό πριν τελειώσει το ημίχρονο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Η επικράτηση του Τριφυλλιού πήρε διαστάσεις θριάμβου στο 64’, με ένα σουτ του Χουάνκαρ. που κόντραρε στον Εσκοβάλ και κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν. Ο Τσέριν στο 67’ σκόραρε το 4-0 με ατομική προσπάθεια και ο Άντραζ Σπόραρ πέτυχε το πέμπτο γκολ των «πράσινων» στο 76’.

Ο Βόλος κατάφερε να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νόκερ.

Στη Νίκαια, Ιωνικός και Παναιτωλικός έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μάντζη. Η ομάδα του Αγρινίου αντέδρασε και ισοφάρισε με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Μύγα και ο Καρέλης το αξιοποίησε για να διαμορφώσει τελικό σκορ.

H 10η αγωνιστική θα συνεχιστεί σήμερα με τέσσερα παιχνίδια. Ολυμπιακός – Λαμία στις 4, Λεβαδειακός – Ατρόμητος στις 4:30, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 7:30 και Άρης – ΟΦΗ στις 8:30. Αύριο στις 6 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης.

Στο ντέρμπι των Δικεφάλων, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. O Ματίας Αλμέιδα είδε τους Χατζισαφί και Μοχαμάντι να προπονούνται και δεν έχει αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει έναν εκ των δύο στο αριστερό άκρο της άμυνας ή θα διατηρήσει τον Σιντιμπέ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει ούτε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μαζί με τους Βιεϊρίνια, Τόμας, Λύρατζη και Τσαούση. Αντίθετα, στην Αθήνα ταξίδεψε ο Καντουρί και θα αγωνιστεί απόψε.

Με τον Μαρσέλο να επιστρέφει στην αποστολή, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκτός έμεινε ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Σαμασέκου είναι πιθανό να παίξει βασικός για πρώτη φορά με τους “ερυθρόλευκους”.

   

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα