ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Εχουν την τιμητική τους τα γκολ στο μεγάλο ντέρμπι της Super League

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Εχουν την τιμητική τους τα γκολ στο μεγάλο ντέρμπι της Super League

Επιστροφή όλων των πρωταθλημάτων μετά την δεκαήμερη διακοπή λόγω Εθνικών. Στην δική μας Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Προγνωστικά Superleague

Στην Τούμπα ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι πράσινοι για να κρατήσουν επαφή με την πεντάδα ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά για να μειώσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό σε περίπτωση γκέλας του. 

Σε καλύτερη κατάσταση οι Θεσσαλονικείς αφού αγνοούν την ήττα εδώ και 10 σερί παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης. 
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοδική πορεία αλλά εκτός έδρας αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα αφού έχεις μόλις 2 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια μακριά από την Λεωφόρο. 

Μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους και τον άσσο του 1,95 αλλά τα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα, οπότε θεωρούμε καλύτερο την ενασχόληση με τα τέρματα, αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Το GG προσφέρεται σε απόδοση 1,80 και δείχνει μια συνετή επιλογή.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Στην Ολλανδία η Βίλεμ τίθεται αντιμέτωπη με την φορμαρισμένη Βάαλβαϊκ που μετρά 2 σερί νίκες και δείχνει να είναι στο ανέβασμα. Η Βίλεμ είναι σε κακό φεγγάρι, 10 σερί ήττες ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια της δεν κατάφερε να σκοράρει. 

Ακόμα και η βαθμολογική μεταξύ τους απόσταση δείχνει ότι η Βάαλβαϊκ υπερέχει της αντιπάλου της και μπορεί να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από μία έδρα που δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση. Επιλογή με αξία από το Ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου εχθές είχαμε μία μεγάλη έκπληξη με την ΑΖ Αλκμάαρ του Παυλίδη να επικρατεί της PSV Aϊντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιουμ». Το διπλό του 3,40, χωρά ακόμα και κάλυψη με DNB στο 2,37.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Betmarket Επιλογές

Βίλεμ-Βάαλβαϊκ (Κυριακή)

Ώρα Έναρξης: 15:30
Επιλογή: 2DNB
Απόδοση: 2,37

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Κυριακή)

Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,80

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα