Ντέρμπι αιωνίων για κορυφή και πεντάδα

Το αιώνιο ντέρμπι διεξάγεται απόψε (19:30) στο άδειο, λόγω τιμωρίας των ερυθρόλευκων, «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

 

Αυτή θα είναι η δεύτερη «μάχη» των δύο ομάδων που θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Η πρώτη ήταν αυτή που είχε γίνει το 2018 για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18 και είχε τελειώσει ισόπαλη 1-1 χάρη στα εύστοχα χτυπήματα πέναλτι των Φορτούνη και Μουνιέ.

 

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, οι Πέδρο Μαρτίνς και Γιώργος Δώνης έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους, έτσι ώστε να αποκτήσει η δική τους ομάδα προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

 

Οι Περαιώτες θέλουν τη νίκη πάση θυσία, αφού έχουν την ευκαιρία να περάσουν τον ΠΑΟΚ και να βρεθούν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Την ίδια ώρα οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί του που τους θέλει να μη χάνουν τα τελευταία χρόνια από τους ερυθρόλευκους είτε το ματς γίνεται στην έδρα του είτε στο Φάληρο, αλλά αναζητούν και το «διπλό» για να ανέβουν στην πέμπτη θέση. 

 

Ο Μαρτίνς αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τοροσίδη, Γκιγιέρμε, Μπρούνο και Σουντανί.

 

Αντίθετα, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι Σισέ, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Βαλμπουενά.

 

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

 

Στην αποστολή των ερυθρόλευκων συμμετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Αβραάμ, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

 

Έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι και ο Παναθηναϊκός, με τον Δώνη να μην υπολογίζει στους Κότσαρη, Κολοβό και Σέχου.

 

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

 

Στην αποστολή των πράσινων συμμετέχουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Φινλανδός Γκεστράνιους. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του, Αραβίρτα και Λάμπου, τέταρτος ο Καραντώνης και στο VAR o Σιδηρόπουλος.

 filathlos.gr

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα