ΠΑΟΚ: Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός για Μπουζούκη

ΠΑΟΚ: Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός για Μπουζούκη

Το όνομα του Γιάννη Μπουζούκη συνεχίζει να ακούγεται για τον ΠΑΟΚ και έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη περί (πιθανής) πώλησης ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού τα σενάρια έχουν «φουντώσει» για τον νεαρό άσο. 

Μάλιστα, είναι ξεκάθαρο ότι ο νεαρός άσος βρίσκεται στα… ραντάρ του «δικεφάλου του Βορρά». Με ποιον τρόπο όμως μπορεί να τον κάνει δικό του; 

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, το κόστος μιας πιθανής μετακίνησης του 21χρονου ποδοσφαιριστή θα κοστίσει αρκετά παραπάνω από όσο υπολόγιζαν οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. 

Υπήρχε η εντύπωση ότι με μάξιμουμ 2 εκατ. ευρώ, θα τον έκαναν δικό τους, αλλά φαίνεται ότι το «τριφύλλι» ζητάει περισσότερα. Έτσι, οι «πράσινοι» θέλουν 3 εκατ. ευρώ και μάλιστα… ντούκου, συν έναν ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ώστε να αναπληρωθεί το κενό του Μπουζούκη, που πρόσφατα δήλωσε: «Θέλω να παίξω στο Champions League». 

Από τον ΠΑΟΚ ψάχτηκαν από διάφορες πλευρές ώστε να πάρουν πληροφορίες για το ποιόν του χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή και έλαβαν εξαιρετικές συστάσεις. Κάτι που φυσικά θα μετρήσει στα θετικά ώστε να προχωρήσουν στην υπόθεση. 

Σίγουρα, δεν περίμεναν ότι θα ζητήσει αυτό το ποσό ο Παναθηναϊκός, αλλά παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει deal και όλα θα εξαρτηθούν από δύο παραμέτρους. Από τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη προφανώς, αλλά και από μια πιθανή πώληση του Δημήτρη Πέλκα, για τον οποίο παραμένει το ενδιαφέρον από Τουρκία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει απορριφθεί πρόταση της Μπεσίκτας ύψους 4 εκατ. ευρώ. Η ρήτρα που υπάρχει για τον διεθνή άσο του ΠΑΟΚ είναι στα 10 εκατ. ευρώ.

 

 filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα