ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ με απίστευτη ένταση στη λήξη

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ με απίστευτη ένταση στη λήξη

Αδιανόητα πράγματα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πέναλτι στα τελευταία λεπτά της παράτασης ο δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με 4-2 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Έξαλλοι οι παίκτες του Πανιωνίου, αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα μετά το νικητήριο γκολ.

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε ποτέ και λύγισε την αντίσταση του άκρως μαχητικού Πανιώνιου κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή, με τον Βιερίνια να υπογράφει από τα 11 μέτρα το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του, που τσέκαρε στην παράταση το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο α’ μέρος με τον Μπίσεσβαρ στο 34', ο Πανιώνιος στο 36' ισοφάρισε με τον Ντουρμισάι, όμως ο Σφιντέρσκι στο 83’ έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με 2-1 στη Ν. Σμύρνη.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, 27.02.2019, στο γήπεδο της Τούμπας. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Πανιώνιος είχε τρομερές συγκινήσεις, ένα συγκλονιστικό φινάλε και μεγάλη ένταση στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Ουσιαστικά καθυστερήσεις… δεν παίχτηκαν, αφού οι παίκτες του Πανιωνίου αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα (!) μετά το τελευταίο «χρυσό» γκολ του ΠΑΟΚ, με σκόρερ τον Βιεϊρίνια, από το σημείο του πέναλτι.

Ήταν το γκολ που έκρινε τα πάντα. Που «έγραψε» το τελικό 4-2. Που έδωσε την μεγάλη πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Ήταν ο επαναληπτικός του 2-1 της Νέας Σμύρνης, με τον δικέφαλο του Βορρά να χρειάζεται νίκη έστω με το… βαρετό 1-0. Το ματς, ωστόσο, είχε μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Το παιχνίδι έληξε 2-1 και η υπόθεση πρόκριση έπρεπε να κριθεί στην παράταση. Εκεί όπου ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 2-2 και «πάγωσε» την Τούμπα.
Τα γκολ της απίστευτης αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Πανιωνίου

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 32΄ με τον Μπίσεσβαρ, για να ισοφαρίσει ο Πανιώνιος στο 33 με τον Ντουρμισάι. Στο 82′ ο Σφιντέρσκι έδωσε το «φιλί της ζωής» στον δικέφαλο του Βορρά, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί που με το… καλημέρα είχε «ψυχρολουσία»! 2-2 με τον Καμαρά στο 94′ και ο Πανιώνιος έμοιαζε ένα βήμα πριν την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Ο εν ενεργεία Κυπελλούχος Ελλάδος κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με 3-2 με γκολ του Άκπομ στο 114′ και τελικά να κερδίσει πέναλτι λίγα λεπτά πριν την λήξη και της παράτασης, με τους «κυανέρυθρους» να είναι πυρ και μανία με την απόφαση του διαιτητή!

Το χρονόμετρο έδειχνε το 118′ όταν ο αρχηγός Αντελίνιο Βιεϊρίνια ευστοχούσε από τα 11 βήματα μετά από χέρι που έκανε ο Μανθάτης μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου.

Ο Μανθάτης διαμαρτυρήθηκε έντονα μαζί με όλους τους συμπαίκτες του, ενώ ο Πανιώνιος… αρνήθηκε να κάνει σέντρα μετά το 4-2 με τον διαιτητή τελικά να σφυρίζει την λήξη!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα