Η τελική πρόταση της Αλ Αΐν για Μπεργκ


Το σίριαλ Μάρκους Μπεργκ καλά κρατεί, με την Αλ Αΐν να φέρεται έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση, μακριά ωστόσο ακόμα από τα θέλω του Παναθηναϊκού. Μέχρι που φτάνει συγκεκριμένα η προσφορά από τους Άραβες.

Ως γνωστόν, η πρώτη πρόταση της Αλ Αΐν απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά από την ομάδα του Άμπου Ντάμπι δεν φέρονται διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω.
Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€

Όπως προκύπτει, οι Άραβες είναι έτοιμοι ν’ ανεβάσουν λίγο την προσφορά τους προς το «τριφύλλι», δίνοντας συγκεκριμένα ένα ποσό της τάξεως των 3,8 εκατ. ευρώ, πρόταση βέβαια αρκετά μακριά από τα 5,1 εκατ. ευρώ, που αξιώνει ο Παναθηναϊκός.

Αυτό που διαρρέεται από τα Εμιράτα μάλιστα είναι ότι στην Αλ Αΐν, θεωρούν υπέρογκες τις «πράσινες» οικονομικές απαιτήσεις και ότι με τα λεφτά που ζητούν στην Ελλάδα, μπορούν να βρουν παίκτη καλύτερο και νεότερο του Μπεργκ, με τον Σουηδό πάντως να συνιστά προσωπική επιλογή του προπονητών των Αράβων, Ζόραν Μάμιτς.

Να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό είναι ενοχλημένοι από τη στάση του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος φαίνεται ότι μόνο με θαύμα θα συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο, ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθεί τελικά η μετακίνησή του στα ΗΑΕ.

olaprasina1908.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα