Ο Κώστας Γουργουλιάνης ο νέος πρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ικανοποιημένος δήλωσε από το αποτέλεσμα ο Κώστας Γουργουλιάνης που απέσπασε το 61,3% των ψήφων έναντι ποσοστού 38,7% που έλαβε το υποψήφιο πρυτανικό σχήμα του οποίου επικεφαλής ήταν ο Βύρων Κοτζαμάνης. Νέοι αντιπρυτάνεις εκλέχτηκαν οι Βασίλης Μποντόζογλου, Γιάννης Θεοδωράκης και Μιχάλης Ζουμπουλάκης.

Ο Κώστας Γουργουλιάνης διετέλεσε για έξι χρόνια αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το υποψήφιο πρυτανικό σχήμα με επικεφαλής τον Βύρωνα Κοτζαμάνη και υποψηφίους αντιπρυτάνεις τους Γιάννη Φεζουλίδη, Χριστίνα Σολομωνίδου και Νίκο Δαναλάτο ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έγιναν απρόσκοπτα για τα μέλη ΔΕΠ και τους άλλους εργαζόμενους στο Ίδρυμα, αλλά με σημαντικά προβλήματα για τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας. Με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και την ελλιπή τους ενημέρωση ένα μεγάλο μέρος τους δεν εκφράστηκε με την ψήφο του.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους όσοι πίστεψαν στις θέσεις μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Συγχαίρουμε τον κ. Γουργουλιάνη και τους συναδέλφους του συνδυασμού του για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη για να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα που αφήνει πίσω της η απερχόμενη εξαετής πρυτανεία του Πανεπιστημίου μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα