Στα viral της Τετάρτης ο Καρανίκας, ο σύμβουλος και τρελός fun της Μενεγάκη #karanikas

Ακόμα να βγάλετε διαβατήρια ε;

Και ξαφνικά ένα όνομα έγινε το viral θέμα της ημέρα!
Ο Νίκος Καρανίκας είναι το αγαπημένο θέμα των social media σήμερα και είναι να απορείς γιατί ...
Δείτε καταρχήν ποιος είναι αυτός

Στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού διορίστηκε ο Νίκος Καρανίκας.

Όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που τυγχάνει να είναι και φίλος-συναγωνιστής, ο Νίκος Καρανίκας έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου από τις 02-1-2016.1

Ο Νίκος Καρανίκας, σύμφωνα με το βιογραφικό του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη:

«Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. Γεννήθηκα το ’69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι γονείς μου για να γίνω άνθρωπος. Από τα εφηβικά μου χρόνια όμως, κατάλαβα ότι άνθρωπος γίνεσαι στο συλλογικό και στους κοινωνικούς αγώνες και επίσης, ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα. Από μαθητής, μέλος της Κ.Ν.Ε. -ως το ’92, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ., αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ, συμμετείχα ενεργά σ’ όλες τις ευρωπαϊκές και τοπικές κινητοποιήσεις. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού. Στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μυήθηκα ως μέλος της δημοτικής κίνησης ‘Θεσσαλονίκη των πολιτών και της οικολογίας’ και μέσα από κινήσεις για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, ενάντια στην υποθαλάσσια, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για την σχολική στέγη και βασικά στην ανοιχτή συνέλευση και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της γειτονιάς ( E΄ διαμέρισμα) για τα ζητήματα της καθημερινότητας στην πόλη. Τα προσωπικά μου εξακολουθούν να είναι προσωπικά μου και δεν τα εκθέτω.».

Με τον πιο έντονο τρόπο εκφράζει τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Twitter ο νέος ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, ποστάροντας διαρκώς ειδήσεις με τις δράσεις της κυβέρνησης.

Οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter όμως ανακάλυψαν μία ακόμα αδυναμία του νέου ειδικού συμβούλου, που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα tweets που κυκλοφορούν από χθες βράδυ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Σε αυτά ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού όχι μόνο τουιτάρει τη διάσημη παρουσιάστρια, αλλά δηλώνει κιόλας ότι «δεν τον κοιμίζει» και «τον κρατά ορεξάτο». «Βλέποντάς σε, οργανώνω τις δουλειές μου», έγραφε ο Νίκος Καρανίκας στην Ελένη Μενεγάκη το 2011, ενώ και τα επόμενα χρόνια συνεχίζει να εκφράζει τον θαυμασμό του για το πρόσωπό της.

Δείτε τα από το iefimerida.

και ... χαμογελάστε! Γιατί όπως σχολίασε άλλος ένας χρήστης του Twitter "Καταρρέουμε και καταστρεφόμαστε αλλά τουλάχιστον γελάμε μέχρι δακρύων. Ας μην είμαστε αχάριστοι. #karanikas"

Καλημέρα και ... καλή δύναμη σε όλους ... έτσι όπως μπλέξαμε!

Η αδυναμία του πρωθυπουργικού συμβούλου στις παρουσιάστριες τον έκαναν να ασχοληθεί και με τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου. Σε ένα tweet με... σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά, έκανε mention στην παρουσιάστρια, γράφοντας:

«Τσαπανίδου, είσαι τελικά πολύ μνημονιακιά και έχεις ασχημίσει»

Σε άλλο tweet του ο Ν. Καρανίκας διαφωνεί και πάλι με την Πόπη Τσαπανίδου. «Τι είναι αυτά που λέτε κυρία Τσαπανίδου; Υπήρξα μαθητής την δεκαετία του '80 με την μεγάλη απεργία και δεν έπαθα τίποτα» απαντά σε κάποιο σχόλιο της παρουσιάστριας.




ΥΓ.: Αν πάντως ψάξουμε δείγματα της στρατηγικής σκέψης του νέου συμβούλου, πέρα από την εξαντλητική αναμετάδοση δηλώσεων και αποθεωτικών σχολίων για τον Νίκο Παππά (σ.σ.: ορίστε στρατηγικός σχεδιασμός καριέρας για τους δύσπιστους…) σε tweet του της 27ης Αυγούστου το 2013 δίνει και μια πιο συγκροτημένη πρόταση για την στρατηγική του κόμματός του: Υπό τον τίτλο «Η προσευχή του μάγκα / Ντουμανιές», κοινοποιεί ένα ρεμπέτικο στο οποίο περιλαμβάνεται ο στίχος «Ρίξε Θεέ μου τουμπεκί, στο ναργιλέ μου απάνω».

Χριστέ μου! Τι ζούμε;;;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα