Ο Άγιος Βασίλης κοιμάται αγκαλιά με ένα μωρό! Η φωτογραφία έγινε viral

Το μωρό αποκοιμήθηκε ενώ περίμενε να φωτογραφηθεί με τον Άγιο Βασίλη ...

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και η φωτογραφία του κοιμισμένου Άγιου Βασίλη, που έχει στην αγκαλιά του ένα μωρό, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μας βάλει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια οικογένεια περίμενε στην ουρά να βγάλει φωτογραφία τον μικρό τους γιο με τον Άγιο Βασίλη, όταν το μωρό αποκοιμήθηκε.

Παρ' όλα αυτά ο Άγιος Βασίλης δεν πτοήθηκε και παίρνοντας αγκαλιά το χαριτωμένο μωρό, παρίστανε και ο ίδιος τον κοιμισμένο για τις ανάγκες της φωτογραφίας. Μάλιστα, κρατούσε ανοιχτό το βιβλίο με τίτλο: «The Night Before Christmas», ώστε να φαίνεται ότι διάβαζε το παραμύθι στο παιδάκι, όταν αποκοιμήθηκαν.

Ο πατέρας του παιδιού, Donnie Walters, o οποίος μοιράστηκε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook, από όπου αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές και έγινε viral, δήλωσε πως: «Δεν το πιστεύω πόσο χαριτωμένες είναι οι φωτογραφίες του γιου μας με τον Άγιο Βασίλη. Αφότου ο μικρός αποκοιμήθηκε στην ουρά, ο Άγιος Βασίλης μας ζήτησε να μην τον ξυπνήσουμε και το αποτέλεσμα ήταν ο,τι πιο αξιαγάπητο έχω δει».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα