Στα viral της Παρασκευής #paobc και ο Χολέμπας

Όμορφη μέρα και Παρασκευή! Και, όσο και να θέλω να το καλύψω, μιάς και Ολυμπιακοί πολλοί μας διαβάζουν, δεν μπορώ να μην εκφράσω την χαρά μου για τον χθεσινό θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Και η χαρά αυτή εκφράστηκε με έντονο τρόπο και στο twitter και σήμερα ήταν στα κορυφαία hashtag το #paobc γιατί φίλοι μου βάζελοι, πως να το κάνουμε, ένα μπάσκετ μας έμεινε!
Από το ποδόσφαιρο, λίγες οι χαρές μας!

Και μπορεί η χαρά μας να ήταν μεγάλη με τον Παναθηναϊκό, στο ένα κανάλι, αλλά στο άλλο κανάλι, διαδραματίζονταν το τέλος μίας ... τραγωδίας!
Και όχι τόσο αγωνιστικά - γιατί αυτό το γνωρίζαμε με μαθηματική ακρίβεια - αλλά για το επεισόδιο με τον Χολέμπας που πέταξε την φανέλα της εθνικής μας... που κάποτε ήταν τιμή που την φορούσαν οι παίκτες και τώρα...

Οι διεθνείς παρά το βάρος της ήττας και της απογοητευτικής εμφάνισης, θέλησαν να πουν ένα «ευχαριστώ» στον κόσμο, ο οποίος για μια ακόμη φορά έδωσε το «παρών» σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας.
Δεν ένιωθε το ίδιο όμως και ο Χολέμπας, ο οποίος παρά την προτροπή του Χρήστου Αραβίδη και εμφανώς εκνευρισμένος πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Λίγο πριν μπει μάλιστα σε αυτά, πέταξε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας στο έδαφος, σε μια κίνηση, η οποία σχολιάστηκε αρνητικά απ' όλη την αποστολή.

Το ζήτημα είναι η επιλογή των παικτών της εθνικής να γίνεται με άλλα κριτήρια, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά να αναζητείται και αυτό το περίφημο "φιλότιμο", αυτό που κάποτε είχε πει η Βούλα η Πατουλίδου και το χάσαμε στην πορεία ,,, "για την Ελλάδα ρε γαμώτο"!

Δείτε τα καλύτερα του Twitter και βίντεο από την αποθέωση των παικτών του Παναθηναϊκού και χαμογελάστε!

Ακόμα και για τους απογοητευμένους "γαύρους" φίλους μας, μην ξεχνάτε ότι το μεγεθος της νίκης ορίζεται πάντα από το "ύψος" και το "παράστημα" του αντιπάλου!

Άντε, καλημέρα και καλό Παρασκευο- σαββατοκύριακο!
Γεμίζουμε μπαταρίες όσο μπορούμε γιατί ... δεν την παλεύουμε ...

 

1

1

1

 

1

1

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα