Στα viral του Σαββάτου η τρέλα που τελικά πάει στα βουνά!

Και όταν το κορυφαίο hashtag είναι το #onemarkshow, μία απογοήτευση την έχεις! Και όπως πολύ εύστοχα σχολιάζει απογοητευμένα ένας χρήστης "όσοι βλέπουν #onemarkshow λογικά έχουν και δικαίωμα ψήφου".

Ήταν μάλλον η βραδιά του Μάρκου Σεφερλή εχθές καθώς πολλοί περίμεναν να κράξουν την πρεμιέρα.
Και η λογική ερώτηση είναι "και καλά, τι διαφορετικό περίμεναν από αυτό που ξέραμε;"

"Το χιούμορ του Σεφερλή το γνωρίζουμε όλοι. Επομένως, αν δε σας αρέσει το #onemarkshow αλλάξτε κανάλι. Απλό;" σχολιάζει εύστοχα κάποιος άλλος στο twitter, ενώ η αντιπαράθεση συνεχίζεται.
Εδώ όμως στα viral του madata δεν θα σταθούμε στην χθεσινή αναμενόμενη παράσταση Σεφερλή αλλά σε ένα viral θέμα που μας έρχεται από το εξωτερικό και μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά και κάποια ζήλια!

Ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση!

Τέσσερις νέοι μπαμπάδες, το αποφάσισαν! Τα παράτησαν όλα πήραν ένα πιάνο και ένα τσέλο αλλά και μεγάλες δόσεις τρέλας και δημιούργησαν τους «The Piano Guys».

Πρόκειται για 4 μπαμπάδες από τη Γιούτα που το 2003 αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να κάνουν την τρέλα τους επάγγελμα. Αρχισαν να ανεβάζουν βίντεο στο youtube στα οποία έπαιζαν μουσική (κλασσικά κομμάτια κυρίως) σε διάφορα απίθανα μέρη.

Παίζουν μουσική σε απίθανα σημεία

Εχουν παίξει μουσική στο σινικό τείχος, αλλά και κάτω από το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στη Βραζιλία.

Η ομάδα αποτελείται από έναν πιανίστα, έναν τσελίστα, έναν κάμεραμαν και έναν μουσικό παραγωγό και αυτό που τους έκανε να ξεχωρίσουν ήταν τα υπέροχα μέρη όπου γυρίζουν τα βίντεό τους!

Αυτοί οι 4 μπαμπάδες έγιναν διάσημοι μέσα από το youtube, αφού τα βίντεό έχουν δεκάδες εκατομμύρια views. Αλλά εκτός από εκατομμύρια προβολές έχουν και εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη τους!

Ουσιαστικά, βγάζουν τα όργανα κλασσικής μουσικής έξω από τις αίθουσες που έχουμε συνηθίσει και τα τοποθετούν σε απίστευτα μέρη όπως το παρακάτω...

«Βγάζοντας τα κλασικά όργανα έξω από το πλαίσιο μιας αίθουσας συναυλιών και τοποθετώντας τα σε έναν γκρεμό, πάνω σε ένα τρένο εν κινήσει ή σε μια μαγευτική παραλία είναι αυτό που εξηγεί τη μεγάλη μας επιτυχία στο YouTube», λένε.

Μάλιστα είχαν τέτοια επιτυχία ώστε να υπογράψουν συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία. Η πρώτη τους δουλειά περιλαμβάνει διασκευές κλασσικών και ποπ κομματιών.

Ακούστε τους και παραδειγματιστείτε!

Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο, χαμογελάτε και μην ξεχνάτε: Μπορεί και η τρέλα μας να γίνει πολύ δημιουργική! Θέλει τρέλα η ζωή για να αξίζει να λέγεται έτσι!!!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα