Στα viral της Τρίτης οι καημένοι οι βουλευτές

Κανείς δεν περίμενε πως η συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου επρόκειτο να ολοκληρωθεί σε μία μέρα, αλλά σταδιακά θα ολοκληρώνεται και πάντως θα επιτύχουμε την ολοκλήρωσή της πριν την καθορισμένη ημερομηνία του Απριλίου. Εμείς υποβάλαμε πρόταση επτά παραδειγμάτων, ήταν η πρώτη δόση των προτάσεων που υποβάλαμε, θα έχουμε ένα νέο πακέτο 7-8 προτάσεων για να εξηγήσουμε ποια θα είναι η τελική λίστα των προτάσεων που θα υποβάλουμε προκειμένου να δώσουμε ώθηση στην ελληνική οικονομία

Ο υπουργός μας, μετά το Eurogroup της Δευτέρας , ήταν ξεκάθαρος για άλλη μια φορά μέσα πάντα στο πλαίσιο της δημιουργικής ασάφειας.

Την ίδια ώρα η Μέρκελ στο νέο σκίτσο του Carlos Latuff, σε ρόλο δασκάλας,  με ένα ταγιέρ, που πάνω του έχει τα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και με ένα μαστίγιο διδάσκει τη μαθήτρια Ελλάδα τι είναι… οι μεταρρυθμίσεις.

Με το αυστηρό ύφος της, η Μέρκελ επιβλέπει την… πρωτάρα Ελλάδα, που καθισμένη σε ένα θρανίο φοράει χλαμύδα με την ελληνική σημαία και μια περικεφαλαία και μελετά ένα κείμενο με τον τίτλο «μεταρρυθμίσεις»

Στα σημερινα viral όμως δεν θα είναι ούτε ο Βαρουφάκης με τις ασάφειες του, ούτε καν η Μέρκελ με το πολυσχολιασμένο νέο της σκίτσο αλλά οι βουλευτές μας, νυν και πρώην, όπως τους είδαν εχθές, οι με πολλά κέφια, Ράδιο Αρβύλα.

Ο πρώην βουλευτής και αγαπημένος της εκππομπής Ταμήλος, επέστρεψε στις εργασίες του με την νέα κατασκευαστική του, την ΤΑ.ΚΑ - ΤΑ.ΚΑ, όπως την βάφτησαν οι φίλοι του στο Ράδιο Αρβύλα αλλά και οι νέοι βουλευτές αναγκάζονται, προκαλώντας την οργή Βενιζέλου και τον παγκόσμιο αποτροπιασμό να κυκλοφορούν ακόμα και με ΚΤΕΛ και να κάθονται δίπλα σε κοινούς συνταξιούχους.
Δείτε τα δύο βίντεο που σίγουρα προκαλούν χαμόγελα, σε μία μέρα δύσκολη που ξεκίνησε με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα των Γάλλων στην Αργεντινή αλλά και με την αναγγελία νέων μέτρων και συζητήσεων με την τρόικα που πλέον αποκαλείται "θεσμοί".
Καλημέρα και χαμογελάμε γιατί και η ζωή μας είναι μία αλλά και γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο πέρα από το να παλεύουμε για το καλύτερο και να ελπίζουμε με διάθεση καλή!
Καλημέρα ...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα