Στα viral το #The dress: Γιατί δεν μας ψεκάζουν μόνο στην Ελλάδα!

Εμείς βλέπουμε μαύρο και μπλε, αλλά κάποιοι στο γραφείο βλέπουν επίσης χρυσό και άσπρο, τόσο ώστε σκεφτόμαστε να το βγάλουμε σε άσπρο και χρυσό!

Άλλος διχασμός να μην μας βρει! Το  διαδίκτυο έχει διχαστεί μεταξύ αυτών που βλέπουν ένα φόρεμα μαύρο και μπλε και σε αυτούς που το βλέπουν άσπρο και χρυσό. Η φωτογραφία ενός απλού φορέματος με δαντέλα που ανέβηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Tumblr έχει προκαλέσει σφοδρές αντιπαραθέσεις. Το χρώμα ενός φορέματος τίθεται υπό αμφισβήτηση και μόνο στο BuzzFeed εισέρχονται 25 εκατομμύρια χρήστες προκειμένου να ψηφίσουν τι χρώμα πιστεύουν ότι είναι.
Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη το βράδυ όταν μια χρήστρια του Tumblr η οποία χρησιμοποιεί το όνομα Swiked —πρόκειται για την 21χρονη Κέιτλιν Μακνίλ, μια επίδοξη τραγουδίστρια από τη Σκοτία—, έγραψε το μήνυμα: «Παιδιά, βοηθήστε με, σας παρακαλώ! Αυτό το φόρεμα είναι άσπρο και χρυσό ή μπλε και μαύρο; Οι φίλοι μου και εγώ δεν συμφωνούμε, έχουμε φρικάρει!».

Η Swiked επισύναψε και μια φωτογραφία του φορέματος: «Αν αυτό το φόρεμα δεν είναι χρυσό, όλη μου η ζωή είναι ένα ψέμα, θα κλάψω, μοιραστείτε το ως τη NASA, πρέπει να βρούμε μια απάντηση».

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο και δημοφιλή tweets για το "σοβαρό" αυτό θέμα στο viralner.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα