Στα viral της Δευτέρας μία selfie του ετοιμοπόλεμου Καμμένου

Ήρθε! Μαζί με την ελπίδα, ήρθε και η άνοιξη! Ο Μάρτης μας έκανε την χάρη και μας έφερε ηλιόλουστες μέρες. Βέβαια, δεν μας έφτανε η σκληρή διαπραγμάτευση, τώρα έχουμε και το μέτωπο "Τουρκία" να προκαλεί.

Η κυβέρνηση, η οποία είχε έναν Αλέξη στο νοσοκομείο μετά την πνευμονία που πέρασε (μας καθησύχασε ότι όλα είναι καλά και μόνο πορτοκαλάδες πρέπει να πίνει), που έχει εσωκομματικές γκρίνιες - τύφλα να έχει η πιο σκληρή αντιπολίτευση - που έχει γκρίνιες ακόμα και για τα βουλευτικά αυτοκίνητα αλλά έχει και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Σιμορέλη, να ταξιδεύει στην εκλογική του έδρα με το… ΚΤΕΛ, καλείται τώρα να διαχειρισθεί ένα μείζον πρόβλημα διεθνών σχέσεων  και σταθερότητας στην περιοχή, το οποίο δημιουργεί η Τουρκία!

(Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μπαίνουν σε  φάση έντασης και επαπειλούμενης σοβαρής περαιτέρω επιδείνωσης, καθώς η Τουρκία εξέδωσε NOTAM με την οποία δεσμεύει  για 10 μήνες μεγάλη θαλάσσια περιοχή  μεταξύ Σκύρου και Λήμνου,  όπου σκοπεύει να πραγματοποιήσει ναυτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά, «κόβοντας» το Αιγαίο στα δύο. Σύμφωνα με τον τουρκικό σχεδιασμό, η περιοχή αυτή  πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και ως πεδίο βολής.)

Δεν μας φτάνουν οι εταίροι και οι "μάχες" μαζί τους, να έχουμε και τους Τούρκους από δίπλα να απειλούν;

Δύσκολη η κατάσταση αλλά ... ο Πάνος ο Καμμένος δείχνει ετοιμοπόλεμος και ανεβάζει και την Δούρου στο στρατιωτικό αεροπλάνο, με την ανάλογη αμφίεση πάντα, και βγάζουν και selfie!

«Με την Περιφερειάρχη Κα Δούρου και κλιμάκιο ιατρών πετάμε για Αντικύθηρα για εξετάσεις στους κατοίκους», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχόλιο του συνοδεύει την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Άξια σήμερα στα viral της ημέρας ο Πάνος, που ταξιδεύει στα ακριτικά και δηλώνει έτοιμος για όλα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλό μήνα και εποχή να έχουμε και ελπίζουμε πάντα να μας επιτρέπουν οι καταστάσεις να χαμογελάμε!

Και αν δεν μας το επιτρέπουν, εμείς θα προσπαθούμε να το ... κλέβουμε το χαμόγελο! Το αξίζουμε άλλωστε!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα