Μάλλον για γούρι το έχει το πουκάμισο ο Βαρουφάκης. Λίγο πριν το Eurogroup

Και όλα είναι έτοιμα για το κρίσιμο Eurogroup στις 16:00 στις Βρυξέλλες και οι μονομάχοι λαμβάνουν τις θέσεις τους.
Πρώτος έφτασε στον χώρο της συνεδρίασης ο επικεφαλής της Ευρωζώνης, Γερούν Ντάισελμπλουμ και ακολούθησε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έφτασε στο κτίριο όπου θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης με ένα βανάκι.
Δεν φορούσε το κασκόλ του, για το οποίο δέχθηκε σωρεία σχολίων, αλλά το μάλλον γούρικο πουκάμισό του και το σακάκι με τους ανασηκωμένους γιακάδες, αυτά που φορούσε και στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Κατέβηκε χαμογελαστός και μπήκε στο εσωτερικό του κτιρίου για να έχει μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Η συνάντηση των δυο ανδρών θα γίνει λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Eurogroup στις 16:00.

Για να δούμε πόσο γούρι θα του φέρουν οι ενδυματολογικές τους επιλογές, αν και σήμερα, κανένας μα κανένας δεν δίνει την παραμικρή σημασία σε αυτά.
'Ετσι ... για να μην χάσουμε την συνέχεια στις ενδυματολογικές επιλογές Βαρουφάκη για τις οποίες μιλούν καθημερινά τα δελτία ειδήσεων όλης της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα