Στα viral της Παρασκευής ο Τσίπρας με γραβάτα και το ελληνικό χρέος στο κουρείο

Καλημέρα, καλημέρα και ναι θέλω να δω τον Τσίπρα να φοράει γραβάτα! Ευσεβής πόθος, θέμα αισθητικής ή κάτι άλλο;

"Το βάζω σαν στοίχημα πως θα φορέσω γραβάτα όταν κουρέψω το χρέος", είχε δηλώσει λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης στους συντάκτες που τον έφαγαν με αυτήν την γραβάτα!
Πραγματικά, θέλω να τον δω με μία γραβάτα, να φωτογραφίζεται δίπλα σε Σουλτς - που του έκανε την παρατήρηση εχθές μεταξύ αστείου και σοβαρού - δίπλα στον Ντάισεμπλουμ - μα όνομα είναι αυτό ή γερμανικό αστείο; - δίπλα στην Μέρκελ, που δεν ξεχνά να δείχνει ότι δεν περνά και την καλύτερη της φάση χωρίς τον Αντώνη - αυτόν ήξερε, αυτόν εμπιστεύονταν!

Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς οι Έλληνες που περιμένουμε τον Αλέξη με γραβάτα. Με το κούρεμα του χρέους ασχολείται και ο πλανήτης όλος!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του BBC, ο Μάρκ Λόουεν, πήγε το παλικάρι εκεί στον τόπο που γίνεται το αληθινό κούρεμα: Ο δημοσιογράφος πήγε στο Los Barberos στην Αχαρνών, στο "κουρείον", για να εξηγήσει τι είναι αυτό το ελληνικό χρέος και τι ακριβώς είναι το κούρεμα που ζητάμε.
"Κόβεις από εδώ, κόβεις από εκεί και πάλι μένεις ακούρευτος" είπε πολύ απλά και κατανοητά ο δημοσιογράφος παρουσιάζοντας την Μερκελ στο τάμπλετ, που αντιδρά περισσότερο από όλους σε αυτό το πιθανό κούρεμα!

Και εντελώς συμβολικά στο τέλος ζήτησε από τους Έλληνες κουρείς, να του κάνουν και το κουρεματάκι του στο τέλος!

Δείτε το πραγματικά ευφάνταστο ρεπορτάζ που μιλά για το ελληνικό χρέος που έγινε viral και όχι αδικαιολόγητα!
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!
Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και κυρίως να διατηρείτε την ελπίδα ζωντανή: Ο Τσίπρας θα την βάλει την γραβάτα έστω και με μια πολύ καλή διαπραγμάτευση!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα