Στα viral της Πέμπτης ο Βασιλάκης και ο Ιάσωνας σε προεκλογικά σποτ

Καλημέρα, καλημέρα και τι έμεινε; Τίποτα! Μία ανάσα από την κάλπη και τα πολιτικά κόμματα μας βομβαρδίζουν με τα διαφημιστικά τους σποτ!

Λίγος  ο χρόνος της προεκλογικής εκστρατείας, οι πελάτες (λέγε με αναποφάσιστο) πολλοί και η "πραμάτεια" της κάθε επιχείρησης (λέγε με πολιτικό κόμμα)μεγάλη και  πρέπει να προωθηθεί με την καλύτερη δυνατή διαφήμιση.
Αυτές οι εκλογές τελικά μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι εκλογές - χαρά των διαφημιστικών εταιρειών.

Και είναι ειρωνικό αν σκεφτείς ότι τα κόμματα στοχεύουν να "υφαρπάξουν" μία ψήφο από το επιτυχημένο σποτ και μόνο! Έτσι ... χωρίς να προβάλλονται οι θέσεις και τα μελλοντικά σχέδια του κάθε πολιτικού χώρου.
Αναμενόμενο βέβαια το κλίμα και τα μέσα της προεκλογικής περιόδου: Βιώνουμε την περίοδο της εικόνας, της ατάκας, του περιτυλίγματος.

Δύο τα διαφημιστικά σποτ που έγιναν viral αυτές τις τελευταίες μέρες:

Το πρώτο εκείνο της ΟΝΝΕΔ με πρωταγωνιστή τον Βασιλάκη, τον δημόσιο υπάλληλο που η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, εξακολουθεί να θέλει να υποβαθμίσει, να λοιδορήσει προκειμένου να υφαρπάξει τις ψήφους εκείνες των πολιτών, των επιχειρηματιών, των ανέργων που έχουν μάθει "έτσι", σχεδόν στερεοτυπικά να χαρακτηρίζουν τον δημόσιο υπάλληλο ως τεμπέλη και ανίκανο που δεν δέχεται να αξιολογηθεί.
Το δεύτερο, ένα σποτ που πιστεύουμε ότι θέτει υποψηφιότητα στην κατηγορία "θετική πολιτική διαφήμιση".

Ένα υποψήφιος με το Ποτάμι στην Πάτρα, με έναν απλό  τρόπο, χωρίς  λόγια, εμπνέεται από την αμερικανική ταινία «Love Actually» και τη σκηνή της ερωτικής εξομολόγησης και απλά στέλνει το δικό του μήνυμα, κάνοντας μας να χαμογελάμε.

Και τα δύο προεκλογικά σποτ, έχουν αρκετή δόση χιούμορ.

Το ζήτημα που από μόνο του τίθεται είναι ένα: Η θετική και η αρνητική στάση γενικότερα στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα είναι αυτή που θα επηρεάσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο χέρι μας είναι να είμαστε θετικοί ή απλά ... κριτικοί.

Καλημέρα, χαμογελάμε και ελπίζουμε να έρθουν εκείνες οι καλύτερες ημέρες που όλοι μας υπόσχονται ...
Η ελπίδα για καλύτερες ημέρες μπορεί να γίνει πραγματικότητα και για λίγο- για πολύ λίγο-  βρίσκεται στο χέρι μας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα