Πανελλήνιες 2016 ΕΠΑΛ: Θέματα και λύσεις για τα Μαθηματικά

Δεύτερη μέρα σήμερα, Πέμπτη για τους  υποψήφιους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται στα μαθηματικά με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλαιού συστήματος.

Στις 10.00 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα θέματα του εξεταζόμενου μαθήματος, το Madata όπως κάθε χρόνο έγκυρα και έγκαιρα μεταδίδει τα θέματα και τις λύσεις τους.

Απαντήσεις

Μαθηματικά Ι Γ' ΕΠΑ.Λ

Μαθηματικά Ι Γ' ΕΠΑ.Λ (παλαιό σύστημα)

Τα θέματα

 

Δείτε τα θέματα αναλυτικά

Τα θέματα των Μαθηματικών Ημερήσιων ΕΠΑΛ Νέου Συστήματος

Τα θέματα των Μαθηματικών Εσπερινών ΕΠΑΛ Παλαιού Συστήματος

Τα θέματα των Μαθηματικών Ημερησίων ΕΠΑΛ Παλαιού Συστήματος

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών Ι.

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Γ' ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ HMEΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

 

Δείτε τις προτεινόμενες λύσεις

ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ

HMEΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΟΜΑ∆Α A΄) ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΟΜΑ∆Α Β΄)

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι

 

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, οι Πανελλαδικές για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) θα συνεχιστούν με τις εξετάσεις στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και στην Ιστορία, αμφότερα γενικής Παιδείας.

Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των εξής μαθημάτων γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συν-εξετάζονται.

Οδηγίες για υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς το εξεταστικό κέντρο, στο οποίο εξετάζονται και να γνωρίζουν την ακριβή διεύθυνση, ώστε να είναι έγκαιρα παρόντες, για να μην χάσουν τηνεξέτασή τους. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου που έχουν πάρει από τα Λύκειά τους. Κατά την ώρα εξέτασης θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών, για να μην διαταράσσεται η εξεταστική διαδικασία. Το newsit.gr θα σας παρουσιάζει κάθε μέρα τις εκφωνήσεις των θεμάτων και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τις προτεινόμενες απαντήσεις - λύσεις. Σήμερα Πέμπτη 19 Μαϊου 2016, οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ εξετάζονται στο μάθημα Μαθηματικά Ι.

Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες 2016 ΕΠΑΛ πρέπει να έχουν μαζί τους:

- Το δελτίο του εξεταζόμενου

- Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο

- Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.

- Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό

- Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του.

- Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα