Μουντιάλ 2014: Ισπανία - Ολλανδία 1 - 5 ΤΕΛΙΚΟ!

Ισπανία - Ολλανδία 1 - 5!!!
Η Ολλανδία με μία εκπληκτική εμφάνιση "διέλυσε" την Ισπανία και πήρε το προβάδισμα για τη πρώτη θέση του 2ου ομίλου!

80' ΓΚΟΛ η Ολλανδία! Ισπανία - Ολλανδία 1 - 5

Ο Ρόμπεν ξεκίνησε ένα σπρίντ αρκετά έξω από την περιοχή, πέρασε τον Ράμος σαν σταματημένο, ξέφυγε από τον Κασίγιας ο οποίος έκανε εκ νέου λάθος και σκόραρε ανενόχλητος!

Ισπανία - Ολλανδία 1 - 4!!! Λάθη Κασίγιας ... 72' ΓΚΟΛ η Ολλανδία!
Απίστευτη η εξέλιξη του αγώνα. Ο Φαν Πέρσι πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς πλασάροντας σε κενή εστία μετά από τραγικό λάθος του Κασίγιας

64' ΓΚΟΛ η Ολλανδία! Ο Στεφάν Ντε Βρι δίνει πλεονέκτημα δύο τερμάτων στην Ολλανδία. Έχει προηγηθεί φάουλ στον Κασίγιας από τον Φαν Πέρσι το οποίο δεν δόθηκε

53' ΓΚΟΛ η Ολλανδία! Σκόρερ για τους "οράνιε" ο Ρόμπεν. Ο Ολλανδός έκανε σπουδαία κίνηση, πήρε τη μπάλα μέσα στη περιοχή και περνόντας τον Πικέ εκτέλεσε τον Κασίγιας ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του Ο Ρόμπεν στόπαρε άψογα εξουδετερώνοντας τους αμυντικούς και αφού κοντρόλαρε την έφερε στο αριστερό πόδι σουτάροντας για το 2-1!

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

44' ΓΚΟΛ η Ολλανδία! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ισοφαρίζει με δύσκολη κεφαλιά-ψαράκι μετά από διαγώνια μπαλιά του Μπλιντ!

27' ΓΚΟΛ! Ο Αλόνσο κάνει το 1-0

Ο Ριτσόλι ξεγελάστηκε καθώς ο Ντε Φρέι δεν βρίσκει το πόδι του Κόστα ο οποίος πέφτει κάτω εύκολα πάνω στη κίνηση που έκανε

Παγκοσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 για δεύτερη ημέρα και ξεκίνησε η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ολλανδία, για τον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
Οι δυο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες έπειτα από τέσσερα χρόνια και τον τελικό του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπου οι Ισπανοί στέφτηκαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Την άτυπη ρεβάνς ψάχνουν λοιπόν απόψε οι Ολλανδοί.

Ισορροπία δείχνει η παράδοση των δυο ομάδων στα επίσημα ματς, με τους Ισπανούς να έχουν 5 νίκες, οι Ολλανδοί 4, ενώ ένα ματς έχει έρθει ισόπαλο.

27 βαθμοί Κελσίου η θερμοκρασία, 87% υγρασία και συννεφιά αυτή τη στιγμή στο Σαλβαδορ

Με ντέρμπι ανοίγει η «αυλαία» στον Β' όμιλο του Μουντιάλ, καθώς Ισπανία και Ολλανδία αναμετριόνται σε επανάληψη του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία των Μουντιάλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί (22:00 ώρα Ελλάδας) στο χωρητικότητας 52.048 θεατών «Fonte Nova arena» του Σαλβαδόρ, με διαιτητή τον Ιταλό, Νίκολα Ριτσόλι.

Με στόχο να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Μουντιάλ, Χιλή και Αυστραλία, στις 01:00 τα ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδας, στο πλαίσιο του Β' ομίλου. Οι δύο αντίπαλοι είναι τα αουτσάϊντερ πίσω από την Ισπανία και την Ολλανδία, αμφότεροι όμως δεν παύουν να διατηρούν τις ελπίδες τους για να κάνουν την έκπληξη.

Ας δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ισπανία: Κασίγιας, Αθπιλικουέτα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπουσκέτς, Αλόνσο, Τσάβι, Σίλβα, Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα

Ολλανδία: Σίλισεν, Γιάνμαατ, Μπλιντ, Ντε Φρέι, Μάρτινς Ίντι, Φλάαρ, Ντε Γιονγκ, Ντε Γκούζμαν, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι 
Επτά από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των «οράνιε» αγωνίζονται για πρώτη φορά στη καριέρα τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι.

παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα