Μουντιάλ 2014: Bραζιλία - Κροατία 3 -1

Στον πρώτο αγώνα του μουντιάλ 2014 η Βραζιλία, παρά το άγχος της, τα κατάφερε και κέρδισε με 3 - 1 στον πρώτο της αγώνα την Κροατία.

Οι Βραζιλιάνοι νικούν 3-1 τους Κροάτες, παίρνουν σαφές προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου, ωστόσο αυτό το σκορ μοιάζει πολύ βαρύ για τους Κροάτες οι οποίοι έπαιξαν εξαιρετικά. Ίσως να μην άξιζαν ούτε την ήττα

3-1 στο 90!  Οι Κροάτες χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Πέρισιτς ο Σέζαρ διώχνει και στην αντεπίθεση ο Όσκαρ με το μυτάκι νικά τον Πλετίκοσα για το 3-1

Ο Νείμάρ εκτελεί το πέναλτι και μέσα από τα χέρια του Πλετίκοσα κάνει το 2-1! Στο 71

69' Πέναλτι για τη Βραζιλία!

29': Ο Νειμάρ ισοφαρίζει! Πολύ έξυπνο σουτ από τον Νεϊμάρ, καταπληκτικό, τεχνικό, πετυχαίνει τον Πλετίκοσα σε ανάποδη κίνηση η μπάλα δοκάρι και μέσα. Πολύ πολύ ωραίο γκολ!

Μπήκαμε στο 16'. Η Κροατία έχει πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στους οικοδεσπότες.
Παίζει επιθετική άμυνα, με κύριο μέλημα τις αντεπιθέσεις, οι οποίες είναι εξαιρετικές. Ταχύτατοι οι Κροάτες μέσοι. Ξεκάθαρα υπέρ τους και η εικόνα του παιχνιδιού.
11': Αυτογκόλ του Μαρσέλο, η Κροατία ανοίγει το σκορ! Είναι καλό το γύρισμα του Όλιτς, αλλά και ο Μαρσέλο υποπίπτει σε ολέθριο λάθος, το πρώτο γκολ του Μουντιάλ είναι αυτογκόλ!
Σύμφωνα με τη στατιστική αυτό είναι το πρώτο αυτογκόλ Βραζιλιάνου στην ιστορία των Μουντιάλ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (ΝΕΡΙΤ) στο «Αρένα Κορίνθιανς» ο εναρκτήριος αγώνας του Μουντιάλ της Βραζιλίας ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» και την Κροατία.

Διαιτητής της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο Ιάπωνας Γιουίτσι Νισιμούρα. Στον πάγκο για τους Κροάτες βρίσκονται οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς.

Βραζιλία- Κροατία 0-1

Γκολ:

Κίτρινες

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Βραζιλία (Λουίζ Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι ΆΛβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Λουίζ Γκουστάβο, Όσκαρ, Νεϊμάρ, Χουλκ, Φρεντ

Κροατία (Νίκο Κόβατς): Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Βρσάλικο, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Κόβατσιτς, Όλιτς, Γιέλαβιτς

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα