Το trailer του Joker 2 έφτασε με Joaquin Phoenix και Lady Gaga να μοιράζουν τρέλα στην Gotham

Το trailer του Joker 2 έφτασε με Joaquin Phoenix και Lady Gaga να μοιράζουν τρέλα στην Gotham

«Δεν είναι μόνος του πλέον» θέλησε να μας πει η Warner Bros. αποκαλύπτοντας το πρώτο επίσημο trailer του Joker 2 ή αλλιώς Joker: Folie à Deux. Μετά το teaser που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στα social media, η εταιρεία κυκλοφόρησε επιτέλους το δίλεπτο βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτεται η επόμενη δουλειά του σκηνοθέτη Todd Phillips.

Joaquin Phoenix και Lady Gaga βρίσκονται φυσικά στο επίκεντρο του trailer, με έναν Arthur να βρίσκεται πλέον μέσα στις φυλακές της Gotham, όπου εκεί γνωρίζει -όπως φαίνεται- τον έρωτα της ζωής του, την Harley Quinn που την υποδύεται η λατρεμένη τραγουδίστρια Lady Gaga.

Το trailer διαρκεί 2:24 λεπτά και μας δίνει μια πολύ καλή γεύση από την ταινία, με στιγμές τρέλας και παράνοιας, αλλά και μουσικής, μιας και γνωρίζουμε ήδη ότι ένα κομμάτι του Joker 2 θα είναι επικεντρωμένο στο μιούζικαλ. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι θα περιέχει πάνω από 15 διασκευές γνωστών τραγουδιών.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα του Variety το κόστος παραγωγής του Joker: Folie à Deux παραφούσκωσε για την Warner Bros. καθώς το budget της αγγίζει τα $200 εκατομμύρια δολάρια. Για να τα βάλουμε σε ένα κατάλληλο πλαίσιο, αρκεί να αναφέρουμε ότι είναι το τριπλάσιο -και βάλτε- κόστος από την πρώτη ταινία Joker, η οποία είχε budget ύψους $60 εκατομμυρίων και έβγαλε πάνω από $1 δισεκατομμύριο έσοδα στο box office το 2019 που κυκλοφόρησε.

Σε αυτά τα κόστη συμπεριλαμβάνονται και οι παχυλές αμοιβές που διαπραγματεύτηκε το all-star και οσκαρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, οι οποίοι θα λάβουν από $20 εκατομμύρια και $12 εκατομμύρια δολάρια έκαστος για την συμμετοχή τους.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα βρίσκονται και οι Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin, Mr. Mercedes), Catherine Keener (The Adam Project, Get Out), Harry Lawtey (The Pale Blue Eye, Industry) και Jacob Lofland (Justified, Maze Runner: The Death Cure).

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα