Eurovision 2024: Ανατροπή στα στοιχήματα – Αυτή η χώρα πλησιάζει την κορυφή

Eurovision 2024: Ανατροπή στα στοιχήματα – Αυτή η χώρα πλησιάζει την κορυφή

Ενάμισης μήνας μάς χωρίζει από τη Eurovision 2024 και πλέον έχουν ξεχωρίσει τα φαβορί για τη νίκη. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και η Ιταλία, η οποία το βράδυ της Τετάρτης (27/03), πέρασε στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eurovisionworld.com, στην πρώτη θέση παραμένει η Κροατία με αποδόσεις μεταξύ 3,75 και 4,9 αλλά το ποσοστό πιθανοτήτων για τη νίκη μειώθηκε από το 21% που ήταν πριν από μερικές ημέρες στο 18%. Η Ιταλία προσπέρασε την τρίτη – πλέον – Ουκρανία και με αποδόσεις 4,5 και 5,1 δείχνει ικανή να «κλέψει» την πρωτιά στα στοιχήματα από την Κροατία.

Από εκεί και πέρα, στην τρίτη θέση των στοιχημάτων για νίκη στη Eurovision 2024 είναι η Ουκρανία με αποδόσεις μεταξύ 5 και 7,4 ακολουθούμενη από την τέταρτη Ελβετία με αποδόσεις μεταξύ 7 και 10. Η πρώτη πεντάδα των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης του διαγωνισμού κλείνει με την Ολλανδία, που έχει αποδόσεις μεταξύ 7,6 και 10.

Επίσης, στην έκτη θέση των στοιχημάτων είναι το Βέλγιο με αποδόσεις από 10 έως 14 και στην έβδομη θέση είναι η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι», το οποίο έγινε πλατινένιο, έχοντας αποδόσεις μεταξύ 17 και 25. Όγδοη, πια, είναι η Γαλλία αφού προσπέρασε το Ισραήλ και έχει αποδόσεις μεταξύ 21 και 30.

Ως εκ τούτου, πέρα από τα προαναφερθέντα φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2024, με τα τωρινά δεδομένα, το Ισραήλ στην ένατη θέση έχει αποδόσεις από 19 έως 50. Η πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων για τη νίκη στη Eurovision 2024 ολοκληρώνεται με το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο έχει αποδόσεις από από 21 έως 50.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Eurovision 2024 θα διεξαχθεί από 7 έως και 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας, με την Ελλάδα να διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό (9 Μαΐου) και πρόκειται να εμφανισθεί τρίτη – κατά σειρά – στη σκηνή, δηλαδή μετά την Αλβανία και πριν από την Ελβετία.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα