Formula 1: Το κόλπο γκρόσο με τον Φερστάπεν ψάχνει η Mercedes!

Formula 1: Το κόλπο γκρόσο με τον Φερστάπεν ψάχνει η Mercedes!

Τα «ασημένια βέλη» τα δίνουν όλα για να πείσουν τον Μαξ Φερστάπεν να καλύψει το κενό που αφήνει η φυγή του Λιούις Χάμιλτον, ταράζοντας τα νερά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μεταγραφικό καλοκαίρι στο ποδόσφαιρο θυμίζει η κατάσταση στη Formula 1. Ο Λιούις Χάμιλτον ήρθε να κάνει την αρχή με τη συμφωνία του με τη Ferrari. Αφήνοντας κενό στην Mercedes η οποία ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του. Γερμανικά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν είδηση-βόμβα που θα ταράξει τα νερά στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα «ασημένια βέλη» έχουν για μεγάλο στόχο τη συμφωνία με τον Μαξ Φερστάπεν. Τον κορυφαίο πιλότο των τελευταίων ετών, αυτόν που καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μοιάζει ανίκητος με τη Red Bull. Ο Ολλανδός είναι ο διακαής πόθος της Mercedes.

Τα ρεπορτάζ τονίζουν πως μετά το grand prix του Μαϊάμι θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να συζητηθεί η ενδεχόμενη συνεργασία. Μια συμφωνία που αν επιτευχθεί, έρχεται να αλλάξει ριζικά το χάρτη στη Formula 1.

Η Mercedes φέρεται έτοιμη να προσφέρει 150.000.000 ευρώ συμβόλαιο στον Φερστάπεν, αλλά και να τον κάνει ambassador της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας. Παράλληλα, θέλει να πάρει και τον Χέλμουτ Μάρκο που είναι ο μέντορας του Φερστάπεν, για να πειστεί ευκολότερα ο Ολλανδός.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα