Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στη Θεσσαλονίκη: καταδίωξη με νεκρό και τραυματίες

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικοί αντιλήφθηκαν και στη συνέχεια καταδίωξαν όχημα, στο οποίο εικάζονταν ότι επέβαιναν λαθρομετανάστες.

Περιπολικό της Αστυνομίας επιδόθηκε σε καταδίωξη ΙΧ αυτοκινήτου, που δεν σταμάτησε για έλεγχο στα διόδια των Μαλγάρων, στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα εισόδου προς τη Θεσσαλονίκη, καθώς στο όχημα επέβαιναν δέκα άτομα, πιθανότατα λαθρομετανάστες. Στη διασταύρωση της Λαχαναγοράς, από την πλευρά της Αστυνομίας, προκλήθηκε τεχνητή συμφόρηση στην κυκλοφορία για να ανακόψουν την πορεία του ΙΧ, ωστόσο, ο οδηγός του κατάφερε να στρίψει προς το Καλοχώρι. Στην περιοχή, το καταδιωκόμενο όχημα, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, νεκρός ανασύρθηκε ο αλλοδαπός οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος, ενώ τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, οι αλλοδαποί που επέβαιναν στο πρώτο όχημα - δύο εκ των οποίων είναι σοβαρά -, καθώς και ο Έλληνας οδηγός του δευτέρου. Για τον απεγκλωβισμό ατόμων χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα