Αυξημένη η μετακίνηση των ετεροδημοτών προς Θεσσαλονίκη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι ψηφοφόροι ξεκίνησαν από σήμερα τη μετακίνηση προς τους τόπους όπου διατηρούν τα εκλογικά τους δικαιώματα, προκειμένου να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές της Κυριακής. Αυξημένη είναι η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», όπου παρατηρείται πληρότητα 100%, ενώ προγραμματίστηκαν για σήμερα και αύριο έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστο Λιούπα, για σήμερα προγραμματίστηκαν 100 έκτακτα δρομολόγια, ενώ για αύριο Σάββατο, που θα κορυφωθεί η έξοδος των ετεροδημοτών, έχουν προγραμματιστεί 120 έκτακτα δρομολόγια.

Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι -μέχρι στιγμής- η κίνηση και στα διόδια των Μαλγάρων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 2 μετά το μεσημέρι πέρασαν από τα διόδια, με κατεύθυνση προς Κατερίνη, 8.500 αυτοκίνητα, ενώ στο ρεύμα εισόδου (προς Θεσσαλονίκη), ο αριθμός των οχημάτων ανήλθε στις 8.000.

Η έξοδος των ετεροδημοτών αναμένεται να κορυφωθεί αύριο Σάββατο, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός, για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα