Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για υποθέσεις ναρκωτικών σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας. Οι συλληφθέντες ?δύο 26χρονοι κι ένας 40χρονος? οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Στην πρώτη υπόθεση, συνελήφθη ένας 26χρονος, στο κέντρο της πόλης, καθώς ύστερα από σωματική και κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του έξι δέματα κι ένα μικρόδεμα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 367,9 γραμμαρίων. Ακόμη βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.730 ευρώ που εκτιμάται ότι προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε μια άλλη υπόθεση, συνελήφθη, επίσης στην περιοχή του κέντρου, ένας 40χρονος, που κατείχε μικροποσότητα χασίς. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο 40χρονος είχε φυτέψει και καλλιεργούσε 10 δενδρύλλια σε εγκαταλειμμένη αποθήκη στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, στην περιοχή της Άνω Πόλης, συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρόδεμα κοκαΐνης, βάρους 2,7 γραμ. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του εντοπίστηκαν έξι δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 365,2 γραμ., καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ, που εκτιμάται ότι προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα