Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στη Θεσσαλονίκη

Σοκ υπέστη νεαρό ζευγάρι που δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο άτομο μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στον θερινό κινηματογράφο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ενας 22χρονος Γεωργιανός και η 20χρονη φίλη του βγήκαν το βράδυ της Κυριακής από το σινεμά και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους, όταν άκουσαν έναν πυροβολισμό δίπλα τους και είδαν το παρμπρίζ του ΙΧ να γίνεται θρύψαλα

Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα σε κοντινή απόσταση και πυροβόλησε εναντίον τους πιθανότατα για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, στόχος του να ήταν η ληστεία και να τράπηκε σε φυγή όταν αντιλήφθηκε το ζευγάρι.

Ο πυροβολισμός σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά, ενώ το νεαρό ζευγάρι υπέστη σοκ. Αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή, δεν κατάφεραν όμως να βρουν τα ίχνη του άγνωστου δράστη.

Λίγες ώρες αργότερα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση των οδών Εγνατίας και Αντιγονιδών.

Νεαρός Αλβανός μαχαίρωσε έναν Ρουμάνο, μπροστά στα μάτια της φίλης του. Οι δύο άντρες είχαν έντονη λογομαχία, παρουσία της νεαρής Ρουμάνας, και σε κάποια στιγμή ο Αλβανός έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά τον Ρουμάνο. Πριν φτάσει η Αστυνομία, ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα φέρει επιπόλαια τραύματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης.

EUNOS

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα