Να συνεχιστούν οι έρευνες για τον μικρό Άλεξ ζητάει η μητέρα του Νατέλα

Την απογοήτευσή της για την παύση των ερευνών από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την καθυστέρηση που παρατηρείται από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να επιτρέψει στον Βέλγο αξιωματικό της Ιντερπόλ Αλέν Ρεβί να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεισφέρει στον εντοπισμό του παιδιού της, εξέφρασε η Νατέλα, μητέρα του μικρού Άλεξ που εξαφανίσθηκε από τη Βέροια πριν ένα χρόνο, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα, παρουσία του δικηγόρου της Πυθαγόρα Ιερόπουλου.

«Πέρασε όπως είπε ένας μήνας από τη συνάντηση που είχα με τον Βύρωνα Πολύδωρα και ακόμα δεν έχει γίνει κανένα βήμα σχετικά με την άδεια που πρέπει να δοθεί στο Βέλγο αξιωματικό. Δεν θέλουμε χρήματα Μόνο να του επιτρέψουν να έρθει στην Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ ο δικηγόρος της είπε χαρακτηριστικά «ότι επί ένα μήνα πηγαίνουμε από τον Άννα στον Καϊάφα, χωρίς αποτέλεσμα».

Δήλωσε αποφασισμένη να συνεχίσει τις έρευνες για να βρει το παιδί της υπογραμμίζοντας πως
«πέρασε ο καιρός του θρήνου και των δακρύων για μένα. Τώρα νιώθω δυνατή και δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Υπάρχει ένα σενάριο δολοφονίας του παιδιού μου που υιοθετήθηκε και έγινε αιτία να σταματήσουν οι έρευνες, ενώ θα έπρεπε να συνεχίζονται παράλληλα με αυτές της δικαιοσύνης»

Μάλιστα ανακοίνωσε τη δημιουργία ιστοσελίδας στο διαδίκτυο με σκοπό να δημοσιεύονται ψηφίσματα, διαμαρτυρίες και υπογραφές υποστήριξης στον αγώνα που δίνει εδώ και ένα χρόνο να εντοπίσει το παιδί της, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Παράλληλα δεν έκρυψε την πικρία της για αυτό που ισχυρίστηκε πως της είπε, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ότι δηλαδή δεν πρέπει να στενοχωριέται γιατί θα συναντήσει το γιό της στον ουρανό.

Νικολέττα Φλιάταρη από imnews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα