Στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου ψηφίστηκε από τους αναγνώστες της βίβλου της τουριστικής βιομηχανίας Conde Nast Traveller το ξενοδοχείο Mystique (Luxury Collection) της Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο εμφανίζεται λίγο πιο πάνω από τη μέση της κατάταξης (στη θέση 46) με τα 100 ξενοδοχεία που τιμήθηκαν από το αναγνωστικό κοινό του μεγάλου περιοδικού με Travel Awards.

Το Mystique κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμολογία 94.405 μονάδων.

Το περιοδικό αναφέρει τα εξής για το ξενοδοχείο της Σαντορίνης: «Το να κτίσει κανείς ένα ξενοδοχείο επάνω στην πλαγιά των απότομων βράχων της Σαντορίνης προσφέρει ένα άμεσο πλεονέκτημα: Η θέση από μόνη της είναι αρκετή για να περνούν από εκεί επισκέπτες του νησιού που θέλουν να απολαύσουν τη θέα»

Το Mystique διαθέτει 18 δωμάτια και ανήκει στην ίδια ιδιοκτησία με το Vedema Resort, επίσης στη Σαντορίνη.

Τα δωμάτιά του διαθέτουν τρεις φόρμες και είναι διακοσμημένα με στυλ που παραπέμπει σε σπήλαιο και είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να ενσωματώνεται άμεσα μέσα στο βράχο. Η θέα προς τα Φηρά είναι μαγευτική.

Το ξενοδοχείο είναι προσβάσιμο από μια απότομη σκάλα που βρίσκεται σε μια από τις πιο ιδιωτικές περιοχές της Οίας.

Οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να επωφελούνται από την απομόνωση που προσφέρει το μέρος, απλαμβάνοντας στην πισίνα, και στη συνέχει δειπνώντας με αστακό κάτω από τα αστέρια στο υπαίθριο εστιατόριο του ξενοδοχείου».

δείτε φωτογραφίες εδώ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα