Φτηνές Διακοπές: Χανιά από 20 ευρώ, Πάρος από 6 ευρώ!

Καταλύματα με φτηνές τιμές διανυκτέρευσης (που αρχίζουν από 6 ευρώ), σε διάφορες περιοχές της χώρας, εντόπισε γι αυτήν την εποχή η trivago.gr. Ιδού οι προετινόμενοι προορισμοί:

Ζάκυνθος από 15 ευρώ

Οι χρωματικές αντιθέσεις, οι εναλλαγές των αποχρώσεων του μπλε και του πράσινου, η λευκή άμμος και τα βράχια, είναι οι βασικοί λόγοι που θα σας οδηγήσουν σε αυτό το πανέμορφο νησί. Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες, μα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ομορφιά που θα χαρίσει στο μυαλό σας η ανάμνηση της επίσκεψής σας. Μην το σκέφτεστε, με μόλις 15 ευρώ  το άτομο, το μόνο που θα πρέπει να σας νοιάζει είναι να κλείσετε τα εισιτήρια.

Ναύπλιο από 20 ευρώ

Επισκεφτείτε την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και συνδυάστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με την αναβίωση ενός μέρους της ιστορίας της χώρας μας.. Θαυμάστε το Παλαμήδι, το Μπούρτζι, την πλατεία Συντάγματος, περπατήστε στην Ακροναυπλία και χαθείτε στα στενά της παλιάς πόλης. Απολαύστε τη διαμονή σας από μόλις 20 ευρώ το άτομο.

Χανιά από 20 ευρώ

Τα Χανιά αναδείχτηκαν ο δημοφιλέστερος προορισμός για το μήνα Αύγουστο, όχι άδικα.. Η παλιά πόλη, το όμορφο φυσικό περιβάλλον και οι μαγευτικές παραλίες της γοητεύουν κάθε επισκέπτη. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου τα Χανιά έχουν θαυμάσιο κλίμα και είναι από τις καλύτερες περιόδους για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Το δωμάτιο σας σας περιμένει από 20 ευρώ  το άτομο.

Μυτιλήνη από 13 ευρώ

Επισκεφτείτε τη Λέσβο και γνωρίστε έναν τόπο με πλούσια φυσική ομορφιά, ατόφιους ανθρώπους, εκλεκτό φαγητό, όμορφες παραλίες και φυσικά το διάσημο τοπικό ούζο. Η Μυτιλήνη είναι η πρωτεύουσα του νησιού με μακρά ιστορία, διατηρήσει σπουδαία δείγματα του λαμπρού παρελθόντος αλλά και της εξαιρετικής πολιτισμικής της πορείας. Η προσφορά ξεκινά από 13 ευρώ ανά άτομο.

Λουτράκι από 17 ευρώ

Επισκεφτείτε την Αρχαία Κόρινθο και ταξιδέψτε διάπλου του Ισθμού. Ξεναγηθείτε στη Λιμνοθάλασσα Ηραίου δείτε τα αρχαία ευρήματα και χαλαρώστε στην παραλία ή επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ. Επισκεφτείτε το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και τους ‘Δρόμους του Κρασιού’ της Νεμέας, κάντε τη βόλτα σας στους Αγίους Θεόδωρους.. Οι επιλογές δεν είναι λίγες όταν βρεθείς στο Λουτράκι, μόλις 81 χιλιόμετρα από την Αθήνα και με διαμονή που ξεκινά από 17 ευρώ το άτομο.

Πάρος από 6 ευρώ

Τώρα είναι η ευκαιρία να επισκεφτείτε την πολυσύχναστη Πάρο, γνωστή για τις ξέφρενες βραδιές της αλλά και για τα όμορφα σοκάκια και τις καθαρές παραλίες της. Αυτήν την περίοδο έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την διαμονή σας από 6 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση.

Σαντορίνη από 22 ευρώ

Το ηφαιστειογενής νησί της Σαντορίνης, με τις ξεχωριστές του παραλίες, θεωρείτε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου. Πολλοί είναι εκείνοι που το συγκαταλέγουν σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Σίγουρα αποτελεί το νησί με το διασημότερο ηλιοβασίλεμα. Τι θα λέγατε να απολαμβάνετε εκεί τη δύση του καλοκαιριού του 2014; Με 22 ευρώ το άτομο σίγουρα είναι εφικτό.

Κέρκυρα από 15 ευρώ

Η καταπράσινη Κέρκυρα σας περιμένει να ξεναγηθείτε στην πόλη και στα καλντερίμια της, στις μαγευτικές της παραλίες, στις μυρωδιές και στις γεύσεις της.. Στον επίλογο αυτού του καλοκαιριού επιλέξτε να ταξιδέψετε σε ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά της χώρας μας. Θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις για το καλοκαίρι που περνά. Με προσφορές που ξεκινούν από 15 ευρώ το άτομο, σίγουρα θα βρείτε το δωμάτιο που ζητάτε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

www.tornosnews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα