Η Γη της Ελιάς: Τριπλό χτύπημα της μοίρας - Χωρίζει, μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της άλλης και καταλήγει στο αυτόφωρο

Η Γη της Ελιάς: Τριπλό χτύπημα της μοίρας - Χωρίζει, μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της άλλης και καταλήγει στο αυτόφωρο

Στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ο Στάθης πηγαίνει με την Ιουλία στην Αθήνα, όταν όμως επιστρέφει τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη είδηση που έχει να κάνει με την Αριάδνη. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης διακρίνει κάτι στη συμπεριφορά της Ξένιας και της απαγορεύει να πλησιάζει το μωρό, ενώ η Αρετή καταλήγει στο αυτόφωρο για επίθεση στον Τάσο.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 96

Η Αρετή καταρρακώνεται με τον χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της, ενώ η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Στο μεταξύ ο Στάθης βοηθάει την Ιουλία με τη μετακόμιση στην Κηφισιά κι εκεί γνωρίζει και τη γυναίκα που θα μείνει μαζί της για να τη βοηθάει. Την ίδια ώρα η Αριάδνη εκμεταλλεύεται την απουσία του Στάθη και καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της: «Λείπει δεν θα σε δει κανείς. Θα σε περιμένω», του λέει και ο Χρήστος πηγαίνει.

Ο Αποστόλης χάνει τη βέρα του και η Αννα τον συμβουλεύει: «Κοίτα κακομοίρη να πας να πάρεις μια άλλη για να την αντικαταστήσεις πριν το καταλάβει η Αναστασία και φαρμακωθεί». Και όσο συμβαίνουν αυτά στην Αρεόπολη, στην Αθήνα η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται και πάλι κοντά. Το ζευγάρι περνάει πολύ όμορφες στιγμές κι έτσι ο Στάθης αποφασίζει να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα: «Θα μείνω λίγες μέρες ακόμα κοντά σου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να σε αφήσω καθόλου, αλλά έχω αφήσει πίσω τους εργάτες», της εξηγεί. Την ίδια ώρα Αριάδνη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Αρετή, η οποία μόλις τη βλέπει αρχίζει να τη βρίζει και να την καταριέται, αλλά η Αριάδνη δεν κάνει πίσω και συγκρούεται μαζί της. Μάλιστα πάνω στον καβγά τής αποκαλύπτει: «Τώρα να σε δω τι θα κάνεις που η Ιουλία περιμένει κι άλλο παιδί από τον Στάθη». Ετσι, η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διπλή κεραμίδα που έφαγε: Την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την κοροϊδία τού Τάσου.

Επεισόδιο 97

Αυτός που την πληρώνει σίγουρα είναι ο Πότης, ο οποίος έχει διαδώσει τα νέα παντού. Στο μεταξύ ο Ορέστης συναντάει τη Δήμητρα και της λέει: «Θέλω να ξέρεις ότι σε έχω ξεπεράσει και πλέον σε βλέπω φιλικά. Δεν μπορώ όμως να συγχωρήσω τον Κουράκο και να πω ότι δεν έγινε τίποτα. Συγγνώμη, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρόδωσε τη φιλία μας».

Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσεις και ζουν τον έρωτά τους, με την Αφροδίτη να μην υποψιάζεται κάτι. Ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο και βλέπει το μωρό στη θερμοκοιτίδα, αλλά κάτι δεν του αρέσει στη στάση της Ξένιας, καθώς τη βλέπει να έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με το μωρό και απαιτεί την απομάκρυνσή της: «Ακου, δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ. Τα έχουν αναλάβει όλα στο μαιευτήριο. Μόνο όταν είναι να βγει το μωρό θα εμφανιστείς για να το πάρεις και να μου το παραδώσεις», της ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει πάλι κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα προκειμένου να ψάξει για στοιχεία, αλλά μια ξαφνική επιστροφή θα την εγκλωβίσει εκεί μέσα και θα βρεθεί μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο να την ανακαλύψουν. Παράλληλα η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά από τα παρακάλια του: «Γονατιστός έπεσε στα πόδια της να ξαναγυρίσει», της λέει και η Αρετή, από την ταραχή της, λιποθυμάει μέσα στο καφενείο: «Τι έκανες, ρε συ Πότη, έλεος. Μια φορά δεν μπορείς να κρατήσεις το ρημάδι σου κλειστό; Θα μας μείνει εδώ μέσα», του λέει η Αννα εκνευρισμένη.

Επεισόδιο 98

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά για άλλη μια φορά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Εν τω μεταξύ ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα. Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της. Εκείνη όμως αντιδρά άσχημα στην αρχή, αλλά μέσα της τον θέλει ακόμα.

Την ίδια ώρα η Αννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητα. Παρότι την έχει προειδοποιήσει ο Δημοσθένης, η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα και, όταν τη βλέπει, ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζει: «Αυτό το μωρό ξέχνα το, είναι μόνο δικό μου. Το πήρα κι έφυγα. Ούτε μία μέρα δεν θα το κρατήσεις να το θηλάσεις όταν έρθει η ώρα. Τα έχω κανονίσει όλα εγώ», της τονίζει.

Η Χρυσούλα βλέπει την Αρετή και την πικάρει επίτηδες, λέγοντάς της: «Τι έγινε καλέ; Ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία, έμαθα» και η Αρετή γίνεται έξαλλη. Ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, όπου τη βλέπει η Μαρίνα κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά και πως θα το πει στη Δήμητρα.

Επεισόδιο 99

Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη: «Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς συμβαίνει; Ποιανού είναι τα κλειδιά αυτά, γιατί δικά μου δεν είναι», της λέει με εμφανή νεύρα.

Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται κι αυτή τη φορά η Δήμητρα τα παίζει όλα για όλα, προκειμένου να έρθουν στα χέρια της πολύτιμες πληροφορίες. Παράλληλα ο Στάθης υποψιάζεται πως τα κλειδιά που βρήκε στον καναπέ του ανήκουν στον Χρήστο: «Θα μου πεις τελικά; Αυτά τα κλειδιά είναι του Χρήστου; Είχε έρθει στο σπίτι και τα ξέχασε;», τη ρωτάει, αλλά η Αριάδνη το αρνείται: «Τι λες; Από πού κι ως πού να είναι του Χρήστου; Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν», του απαντάει.

Ο Στάθης ωστόσο, από σπόντα, θα μάθει την αλήθεια και στην κυριολεξία τρελαίνεται από τον θυμό μου για στην Αριάδνη, αλλά και τον φόβο του για την κατακραυγή που θα υποστεί. Την ίδια ώρα η Αρετή περνάει αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο του Τάσου, αλλά ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει.

Παράλληλα, ζητά από τη Χάιδω να ακυρώσουν το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η δίκη της. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει την Αμαλία, ενώ η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη και χαίρεται. Παράλληλα η Αλκμήνη χωρίζει με τον Μιλτιάδη και η Αντωνία της συμπαραστέκεται, ενώ ο Κωνσταντίνος αλλάζει νούμερο στο κινητό του, προκειμένου να απαλλαγεί από το σκοτεινό παρελθόν του που αρχίζει και τον καταδιώκει επικίνδυνα.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα