Η φυγή της Δήμητρας, το φινάλε του Ντάνου στη Γη της ελιάς και η συγκινητική συμφιλίωση

Η φυγή της Δήμητρας, το φινάλε του Ντάνου στη Γη της ελιάς και η συγκινητική συμφιλίωση

Τυπικά, ο δημιουργός της Γης της ελιάς Ανδρέας Γεωργίου, επιβεβαίωσε με συνέντευξή του πως η σειρά θα συνεχίσει και για 4η χρονιά. Και ήδη αρκετές από τις υπάρχουσες ιστορίες ετοιμάζονται σταδιακά να κλείσουν. Άλλοτε ειρηνικά και άλλοτε επεισοδιακά. Τι θα συμβεί με τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου ως Ορέστη και εκείνον της Μελίνας Κόντη ως Δήμητρα; Το σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει με θάνατο ή δολοφονία η αποχώρησή τους.

Οι φήμες για τον Ντάνο και η φυγή της Δήμητρας

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» αποκάλυψε πως ισχύουν οι φήμες για την 4η σεζόν της Γης της ελιάς από τον Σεπτέμβριο. Λέγοντας πως έχει συμφωνηθεί με το Mega και πως έχει εμπιστοσύνη στη σεναριογράφο του, Βάνα Δημητρίου.

Επειδή όμως είναι πολύ μακριά ακόμη ο Σεπτέμβριος, ας δούμε πως σταδιακά θα οδηγηθούμε στις αποχωρήσεις 3 ηθοποιών από τη σειρά, εντός των επόμενων επεισοδίων. Ήδη γνωρίζουμε για τον Διονύση Παπανδρέου, μετά από δική του συνέντευξη, πως ως Φίλιππος αποχωρεί. Και ο ρόλος του σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες θα έχει άδοξο τέλος.

Το φημολογούμενο άδικο τέλος του Φίλιππου στη Γη της ελιάς προκαλεί ήδη παράπονα από τους φανς
Η δεύτερη αποχώρηση, αφορά στην Μελίνα Κόντη που υποδύεται τη Δήμητρα. Μετά την περιπέτεια με την τελευταία της υπόθεση που παραλίγο να στοιχίσει την ίδια της τη ζωή, αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη. Δεν βρίσκει (αυτό ξέρουμε μέχρι στιγμής) τραγικό θάνατο, αλλά επιλέγει τη φυγή.

Αποχώρηση και μάλιστα πρόωρη διαφαίνεται και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον ρόλο του ως Ορέστη. Η σχετική πληροφορία ακούστηκε και στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open, από τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο ηθοποιός δεν θα συνεχίσει όπως αρχικά αναμενόταν στην 4η σεζόν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχει ένα πρόωρο τέλος ως ρόλος τον Μάρτιο.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα ότι ο Ντάνος, έμαθε πως σταματά ο ρόλος από τις δημοσιογραφικές διαρροές και μετά το επιβεβαίωσε μιλώντας με την παραγωγή. Τι ακριβώς συνέβη δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Έτσι όμως όπως ειπώθηκε, μάλλον δεν ήταν κοινή η απόφαση για αυτό το φινάλε.

Ούτως ή άλλως, ο ρόλος του στα τελευταία επεισόδια, δεν έχει πλοκή και δεν προμηνύει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον. Οπότε αναμενόμενο να ολοκληρωθεί.

Ανάμεσα στα φινάλε, θα έχουμε και κάτι ευχάριστο. Από τα τελευταία γυρίσματα που έκανε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τη Γη της ελιάς, πριν αποχωρήσει για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ήταν και εκείνο με την ηθοποιό Ειρήνη Τάσσου που υποδύεται την κόρη της Αριάδνη. Και μας αποκάλυψε μάλιστα και τη συμφιλίωσή τους, δείχνοντάς μας τα πρώτα πλάνα.

Φαίνεται πως η Αριάδνη βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας της στην Κηφισιά, μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο. Γιατί θα υπάρξει αυτός ο χωρισμός στη συνέχεια. Η τρυφερή τους αγκαλιά αποδεικνύει πως πια έχουμε συμφιλίωση και αποδοχή.

Πηγή: queen.gr

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα