Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Στάθης – Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Στάθης – Λυκούργος

Η φιλία του Στάθη και του Λυκούργο διαλύεται με έναν επικό καβγά και αιτία δεν είναι άλλη, από την παράνομη σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο.

Μία σειρά γεγονότων προκαλεί απρόσμενες εξελίξεις στην φιλία του Στάθη και του Λυκούργου. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς η Αριάδνη παραδέχεται στον πατέρα της ότι τα κλειδιά που βρήκε μέσα στο σπίτι τους ανήκουν πράγματι στον Χρήστο αλλά ταυτόχρονα αρνείται ότι έχει ερωτική σχέση μαζί του, τονίζοντας ότι είναι μόνο φίλοι.

Εντωμεταξύ το παράνομο ζευγάρι εξακολουθεί να ζει στιγμές πάθους και ο νεαρός άνδρας δηλώνει στην κόρη του Στάθη ότι σκοπεύει να χωρίσει από την Αφροδίτη για να είναι μαζί της. Σύμφωνα με το myTV, από την άλλη ο Στάθης δεν έχει πειστεί από τα λόγια της κόρης του και η ατμόσφαιρα στο σπίτι τους είναι τεταμένη.

Μάλιστα, την προειδοποιεί ότι δεν σκοπεύει να ανεχτεί να τον ξεφτιλίσει σε περίπτωση που οι υποψίες του είναι αληθινές. Η Ιουλία μαθαίνοντας για τις εξελίξεις προειδοποιεί τον Στάθη να μη φτάσει το ζήτημα στα άκρα. Ωστόσο ο άντρας αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια παρακολουθεί την Αριάδνη και την πιάνει επ’ αυτοφώρω με τον Χρήστο.

Έξαλλος από θυμό ζητάει από το νεαρό επιχειρηματία τον λόγο, όμως αυτά που του λέει εκείνος δεν του αρέσουν καθόλου. Ταυτόχρονα, η Αριάδνη δηλώνει στον Στάθη ότι σκοπεύει να συνεχίσει την παράνομη σχέση της.

Τότε, ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα τους και εκείνη μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν ξενώνα.

Την επόμενη μέρα ο Στάθης αποφασίζει να μοιραστεί τα σοκαρίστηκα νέα με τον καλύτερό του φίλο, τον Λυκούργο διότι εμπλέκεται και εκείνος με έναν τρόπο στην υπόθεση, καθώς ο Χρήστος είναι ανιψιό του.

Όταν λοιπόν του αποκαλύπτει όσα έμαθε ο δικηγόρος παραδέχεται ότι γνώριζε ήδη για τον παράνομο αυτόν δεσμό. Ο Στάθης γίνεται έξαλλος μαζί του. Θεωρεί ότι ο κολλητός του τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο αφήνοντας τον στην άγνοια για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που σχετίζεται με την ηθική και τις αξίες που έχει ο ίδιος ως άνθρωπος.

Ο Λυκούργος μένει άναυδος ακούγοντας τις κατηγορίες του Στάθη και προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα θέμα ενηλίκων που δεν αφορά τις δικές τους ζωές.

Όμως ο Στάθης δεν είναι σε θέση να συζητήσει ψύχραιμα και λογικά και ο καυγάς τους φουντώνει. Για πρώτη φορά οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους, διαλύοντας την όμορφη φιλία που είχαν χτίσει εδώ και χρόνια.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα