Παγιδευμένοι: Τίτλοι τέλους για τη σειρά

Παγιδευμένοι: Τίτλοι τέλους για τη σειρά

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, οι κουβέντες στα τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, ειδικά όσον αφορά τις σειρές που θα συνεχιστούν και αυτές που ρίχνουν τίτλους τέλους.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παραγωγής της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 είναι ήδη σε συζητήσεις με το καστ για την πιθανή συνέχιση της σειράς για τρίτη σεζόν.

Παρά την πρόθεση του καναλιού να εξετάσει την επόμενη φάση της σειράς, παρόλο που ο αντίκτυπος της ΕΚΟΜΕ περιορίζει τη χρηματοδότηση, φαίνεται ότι τα πρώτα «Όχι» έρχονται από τους ηθοποιούς. Μέχρι στιγμής, μόνο ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φαίνεται να είναι θετικός σε αυτή την εξέλιξη.

Υπήρξαν περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις από τους συντελεστές, τόσο από τους εμπρός αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς προέκυψαν θέματα με την παραγωγή κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν που κατέληξαν σε σημαντικές αποχωρήσεις και άσχημες συμπεριφορές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τρίτος κύκλος προβλέπεται στην τουρκική σειρά «Yargi», στην οποία βασίζονται το σενάριο των «Παγιδευμένοι».

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα